The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντερλαντ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι

Sunderland-Derby-04.08

Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο του Φωτός, Σάντερλαντ

Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινά η Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, ο εναρκτήριος αγώνας του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Σάντερλαντ και Ντέρμπι Κάουντι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των «μαύρων γάτων», οι οποίοι μόλις την περασμένη σεζόν έπαιξαν στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, και τώρα αναγκάζονται να αναζητάνε την τύχη τους στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά μην υποτιμούμε την Ντέρμπι Κάουντι, είναι ένας έμπειρος μαχητής, τα «πρόβατα» στην τρέχουσα σεζόν θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να προκριθούν στην αγγλική ελίτ ποδοσφαίρου.

Τα πάντα είναι καινούργια

Η Σάντερλαντ έχει τεράστιες αλλαγές στη σύνθεση, αυτή η ομάδα έχει καινούριο προπονητή Simon Grayson, ο οποίος είναι αρκετά εξοικειωμένος με τη Τσάμπιονσιπ, επειδή για μια σειρά σεζόν υπήρξε επικεφαλής της Preston, Huddersfield, Leeds. Τη σύνθεση των «μαύρων γάτων» εγκατέλειψαν ο Defoe, Borini, Anichebe. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Σάντερλαντ σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει τη Τσάμπιονσιπ.

Στο παρελθόν ένατοι

Η Ντέρμπι Κάουντι για αρκετές συνεχόμενες σεζόν καλλιεργεί την ελπίδα να προκριθεί στην Premier League Αγγλίας, αλλά μέχρι στιγμής είναι μόνο ένα όνειρο και τίποτα περισσότερο. Την περασμένη σεζόν τα «πρόβατα» κέρδισαν στην κατάταξη της Τσάμπιονσιπ την ένατη θέση, δηλαδή, αυτή η ομάδα μπορεί να ονομαστεί συνηθισμένη μεσαίας τάξης. Εκτός έδρας η Ντέρμπι Κάουντι είχε εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και ένδεκα ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σάντερλαντ χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει τη Τσάμπιονσιπ, ενώ η Ντέρμπι εκτός έδρας δεν παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση, τα «πρόβατα» συχνά έπαιζαν τους αγώνες του πάτους. Σε αυτό το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να περάσει το στοίχημα under, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι από τη σύνθεση των «μαύρων γάτων» έφυγε ο καλύτερος τους σκόρερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0 με απόδοση 1,42.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *