The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντερλαντ – Άρσεναλ 24/04/2016 στις 16:05

Сандерленд-Арсенал-24.04

Στο πλαίσιο του 35ου γύρου της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ στο Λονδίνο πρόκειται να επισκεφθεί τις «μαύρες γάτες» από την Σάντερλαντ. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά κίνητρα και θα παλεύουν για τους πόντους, οπότε ο αγώνας θα είναι πολύ συναρπαστικός και είναι υποχρεωτικός για προβολή.

Επιτέλους νίκη

Ο Sam Allardyce προσπαθεί να σώσει για τις «μαύρες γάτες» θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή η Σάντερλαντ διαθέτει 30 βαθμούς μετά από 33 γύρους, 18η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League και μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη Νόριτς, επί της οποία οι «γάτες» επικράτησαν στις 16 Απρίλη εκτός έδρας με σκορ 3:0. Εντός έδρας της στην Πρέμιερ Λιγκ η Σάντερλαντ έπαιξε 16 παιχνίδια, όπου σκόραρε τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες, και επτά ήττες.

Και πάλι χωρίς τίτλο

Το πιο πιθανόν η Άρσεναλ δε θα γίνει πρωταθλητής της Αγγλίας, αλλά τη τρίτη θέση της Premier League η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα προσπαθήσει να μην χάσει. Μετά από 34 γύρους στο αγγλικό πρωτάθλημα οι «κανονιέρηδες» έχουν στο ενεργητικό τους 63 πόντους, η ομάδα χάνει 5 πόντους από την Τότεναμ, αλλά είναι 2 μονάδες μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Για να μπουν οι Λονδρέζοι την επόμενη σεζόν απευθείας στην φάση των ομίλων του Champions League πρέπει να κερδίσουν στον επερχόμενο αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ αυτή τη σεζόν παίζει άριστα εκτός έδρας, κάτι που δεν ήταν χαρακτηριστικό για την ομάδα πριν. Αυτή την ικανότητά τους οι «κανονιέρηδες» θα δείξουν στο ματς με την Σάντερλαντ, η οποία απεγνωσμένα αγωνίζεται για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά παράλληλα είναι αισθητά κατώτερης κατηγορίας από τους Λονδρέζους. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,73 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *