The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλτσμπουργκ εναντίον Σάλκε

salzburg-schalke-08-12

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στον έκτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Σάλτσμπουργκ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη γερμανική Σάλκε. Και οι δύο ομάδες δεν χρειάζονται τίποτα στο επερχόμενο παιχνίδι από την άποψη των κινήτρων του τουρνουά. Οι Αυστριακοί από τον όμιλο δεν θα βγουν, το μέγιστό τους είναι η τρίτη θέση μετά τους Γερμανούς και την Κρασνοντάρ, ενώ τη Σάλκε από την ηγετική θέση δεν θα ρίξει κάτω κανείς.

Πολύ δύσκολος αγώνας

Η Σάλτσμπουργκ αμέσως μετά τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ θα έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Στουρμ Γκρατς, η οποία ηγείται στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το ματς αποτελεί μεγαλύτερη προτεραιότητα για το τεχνικό τιμ των «ταύρων» από την επερχόμενη αναμέτρηση εναντίον Σάλκε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η κατηγορία των μελλοντικών αντιπάλων αυτή τη στιγμή έχει σημαντική διαφορά, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των «βασιλικών μπλε» και των «ταύρων», που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Γερμανών.

Επίσης σημαντική συνάντηση

Η Σάλκε μπροστά έχει επίσης πάρα πολύ δύσκολο ματς στην Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερ, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Weinzierl σε κανένα αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ δεν έθεσε το κύριο ρόστερ. Το επίπεδο της τρέχουσας Σάλκε είναι τόσο υψηλό, που οι “βασιλικοί μπλε” και με ήμισυ της βασικής σύνθεσης κατάφεραν να κερδίσουν πέντε νίκες σε πέντε αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Αυτή η ομάδα έχει μια μεγάλη ευκαιρία, νικώντας στο επερχόμενο παιχνίδι τη Σάλτσμπουργκ, να κάνει αποτέλεσμα 100%.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε εκτός έδρας στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχει ήδη καταφέρει να νικήσει τη Νις και την Κρασνοντάρ με το ίδιο σκορ 0:1. Γιατί η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη από αυτούς τους δύο αντιπάλους; Ο Weinzierl σίγουρα θα εφαρμόσει την περιστροφή και στον αγώνα εναντίον των Αυστριακών θα βγάλει όχι καθόλου βάση, αλλά και αυτό θα είναι αρκετό για να μην χάσει στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Σάλκε δε θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *