The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε 04 – Μπάγερ Λεβερκούζεν‎ 23/04/2016, ώρα 19:30

Шальке-Байер-23.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε 04 – Μπάγερ. Σάββατο, 23 Απριλίου του 2016, Γκελζενκίρχεν, «Feltisn Arena», ώρα 19:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανική Μπουντεσλίγκα, 31η αγωνιστική.

Αποδόσεις της εταιρίας Paris Match: Νίκη της Σάλκε – 2,70, ισοπαλία – 3,45, νίκη της Μπάγερ – 2,55.

Σάλκε 04

Μια σειρά από μεγάλες ευκαιρίες οι «ασπιρίνες» έχασαν στον αγώνα για την τετράδα των ισχυρότερων. Έχοντας τώρα τον ίδιο αριθμό των πόντων με τη Mönchengladbach και Μάιντς, η ομάδα είναι 4 μονάδες κάτω από την Χέρτα, η οποία κλείνει τη ζώνη του Champions League.

Σε κανένα από τους 4 γύρους του Απριλίου η Σάλκε 04 δεν κατάφερε να κερδίσει. Στη βαυαρική γης στην Ίνγκολστατ και Μόναχο, υπέστη μεγάλες ήττες. Δεν χρησιμοποίησε επίσης την ευκαιρία να πετύχει στο ντέρμπι του Ρουρ εναντίον της ημι-εφεδρικής σύνθεσης της ομάδας απ’ τη Ντόρτμουντ – 2:2.

Μπάγερ

Η ομάδα της Λεβερκούζεν, αντίθετα, βρίσκεται στο κορυφή της, καταδεικνύοντας το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο της σεζόν. Νωρίτερα θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιτυχία στο Europa League, αλλά είναι πιθανό ότι η μείωση της επιβάρυνσης βοήθησε τους παίκτες του Roger Schmidt να βρουν τον εαυτό τους.

Έχοντας σημειώσει πέντε νίκες στους τελευταίους 5 γύρους, η Λεβερκούζεν έφτασε στη τρίτη θέση, σχεδόν εξασφαλίζοντας τη θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν (αρκετό είναι να κερδίσει δύο φορές πριν το τέλος, έτσι ώστε να μην πέσει έξω από τη τετράδα). Λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά κύπελλα, για 6 συνεχείς συνεδριάσεις οι «ασπιρίνες» δεν χάνουν. Τα τελευταία θύματα ήταν η Κολωνία εκτός έδρας (0:2) και Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας (3:0 και στις δύο περιπτώσεις).

Πρόβλεψη

Να αντιστέκονται στις επιθέσεις των «φαρμακοποιών» η Σάλκε δεν έχει πόρους ακόμη και στην Γκελζενκίρχεν. Οι τοπικοί δημότες δεν θα μπορέσουν, αντί των αμυντικών και χαφ, να υπερασπίζονται αρμοδίως τις πύλες του αγαπημένου τους συλλόγου. Η Μπάγερ θα είναι και πάλι παιχνιδιάρικη, και με την ασυγκράτητη επιθυμία των γηπεδούχων να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιεί τις αξέχαστες επιθέσεις, ίσως ακόμη και με το αριθμητικό πλεονέκτημα στο ξένο μισό του γηπέδου.

Δημοφιλές στοίχημα: χάντικαπ (0) για τη Μπάγερ


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *