The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε – Νις

schalke-nice-24-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα

Την επόμενη Πέμπτη η ομάδα της Σάλκε 04 εντός έδρας της στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων θα φιλοξενήσει τη γαλλική Νις, η οποία φαίνεται πολύ δυνατή στο εθνικό της πρωτάθλημα, αλλά λίγο χλωμή εντός του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τα κίνητρα στο τουρνουά των Γερμανών δεν είναι πολύ υψηλά, επειδή η Σάλκε έχει προβάδισμα των έξι βαθμών στη βαθμολογία από τον πλησιέστερο διώκτη της, αλλά, παρ’ όλα αυτά, οι bookies θεωρούν την ομάδα του Weinzierl ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού.

Πρώτοι στον όμιλο

Ο Weinzierl στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ κάνει σημαντική αλλαγή του ρόστερ, αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κερδίζει μία νίκη μετά την άλλη. Μετά από τέσσερις γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ η Σάλκε έχει στο ενεργητικό της 12 πόντους, επτά θετικά γκολ και μόλις ένα αρνητικό. Στο πρωτάθλημα Γερμανίας τα πράγματα για τη Σάλκε είναι χειρότερα, η 11η θέση μετά από 11 γύρους, αλλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα πολύ γρήγορα κερδίζει πόντους.

Τρεις πόντοι μετά από 4 γύρους

Υπάρχει μια αίσθηση ότι η Νις αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα Γαλλίας, επειδή η ομάδα έχει ιστορική ευκαιρία να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον, μετά από 13 γύρους η ομάδα από την Κυανή Ακτή έχει στο ενεργητικό της 32 πόντους και 3 μονάδες προβάδισμα από την Μονακό και ΠΣΖ.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε έχει αποκτήσει τέλεια φόρμα, ο Weinzierl στην επερχόμενη συνάντηση δε θα βγάλει τη βάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Σάλκε δεν θα κερδίσει, αντιθέτως, από τους τέσσερις αγώνες παίζονται στο Γιουρόπα Λιγκ η Σάλκε δεν έπαιξε ποτέ στη βέλτιστη σύνθεση, αλλά παρά το γεγονός αυτό έχει στο ενεργητικό της μέγιστο των βαθμών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Σάλκε με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *