The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Άινταχτ

Schalke-EintrachtFrankfurt-27.01

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα

Το 18ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Σάλκε 04 και Άινταχτ της Φρανκφούρτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ομάδα του Weinzierl έχει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, και μαζί τους, μάλλον, πρέπει να συμφωνήσουμε, γιατί αυτή τη σεζόν η Σάλκε είναι περισσότερο εντός έδρας ομάδα, όπως και η Άιντραχτ.

Η πρώτη νίκη της χρονιάς

Το 2017 η γερμανική Μπουντεσλίγκα έπαιξε ένα γύρο. Η Σάλκε στην περιοδεία αυτή φιλοξένησε την Ίνγκολστατ, και με μεγάλη δυσκολία, κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, άρπαξε τη νίκη με σκορ 1:0. Γκολ είναι στο λογαριασμό του Αυστριακού Burgstaller, ο οποίος έχει αντικαταστήσει μετά το διάλειμμα το Gaisa. Συνολικά στην έδρα της στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα στη σεζόν 2016-17 η Σάλκε έπαιξε 9 αγώνες, στους οποίους σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην πρώτη εξάδα

Η ομάδα από τη Φρανκφούρτη μετά από 17 γύρους βρίσκεται στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα Γερμανίας και έχει στο ενεργητικό της 29 πόντους. Από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ τους “αετούς” χωρίζει μόνο μία μονάδα, αλλά πρέπει να πούμε ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ακόμα πολύ μακριά από τα πρότυπα. Για το Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του Κόαβτς μπορεί να έχει μεγαλώσει αρκετά, ενώ για το Τσάμπιονς Λιγκ όχι ακόμη. Αξίζει να ειπωθεί ότι εκτός έδρας οι “αετοί” παίζουν ποδόσφαιρο κλειστού χώρου, οπότε από την επερχόμενη συνάντηση δεπ πρέπει να περιμένετε παιχνίδι με πολλά γκολ.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε ταλαντεύεται, η ομάδα έχει στόχο τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά η μεγάλη απώλεια πόντων, που υπήρχε στην αρχή της σεζόν, προς το παρόν εμποδίζει σ’ αυτή την ομάδα να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Με τη σειρά της η Άιντραχτ θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή 6. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: over 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *