The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Λεβερκούζεν

Schalke-BayerLeverkusen-29.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα, Γκελζενκίρχεν

Ο έβδομος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα ξεκινά με τον αγώνα Σάλκε – Λεβερκούζεν. Πρόσφατα αυτές οι δύο ομάδες έχουν παίξει στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα θα είναι ευτυχείς και με την πρόκριση στο Europa League. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους “κοβάλτιους” μικρό φαβορί, αλλά αφήνουν στους “φαρμακοποιούς” μια καλή πιθανότητα επιτυχίας την επόμενη Παρασκευή.

Χωρίς ισοπαλίες

Η Σάλκε έπαιξε έξι αγώνες στη σεζόν της Μπουντεσλίγκα 2017–18. Στο ενεργητικό της ενδεκάδας από το Γκελζενκίρχεν υπάρχουν 9 βαθμοί, που σημειώθηκαν στους αγώνες ενάντια Λειψία, Στουτγάρδη, Βέρντερ. Στις αναμετρήσεις εναντίον Χόφενχαϊμ, Μπάγερν, Αννόβερο η Σάλκε έχασε. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος η Σάλκε βρίσκεται στην έβδομη θέση, τρεις μονάδες πίσω από την τέταρτη θέση, δηλαδή από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα με 7 πόντους στον κουμπαρά. Στους έξι αγώνες – δύο νίκες επί Φράιμπουργκ και Αμβούργο, και οι δύο νίκες ήταν εντός έδρας. Επίσης καταγράφηκαν ήττες από τη Μπάγερν, Μάιντς, Χέρτα και ισοπαλία με τη Χόφενχαϊμ. Εκτός έδρας η ομάδα έχασε και τους τρεις αγώνες στους οποίους συμμετείχε, δηλαδή, οι “φαρμακοποιοί” έχουν εμφανή προβλήματα με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Από αυτή την άποψη η γραμμή στοιχημάτων για την επικείμενη συνάντηση, όπου η Λεβερκούζεν έρχεται σχεδόν ίσια με τη Σάλκε, φαίνεται ελαφρώς περίεργη.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε ιστορικά παίζει καλά στην έδρα της, αυτή η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο τόσο για το επικείμενο παιχνίδι όσο και γενικά για την τρέχουσα σεζόν, όπου η ομάδα έχει ως στόχο να προκριθεί στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους μελλοντικούς γηπεδούχους του αγώνα μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σάλκε δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *