The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Μπάγερν Μονάχου

Schalke-BayernMunich-19.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αύριο, 9:30 μ.μ.

Φέλτινς Αρένα, Γκελζενκίρχεν

Ο κεντρικός αγώνας του πέμπτου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Σάλκε και της Μπάγερν Μονάχου. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν παίξει τέλεια τους προηγούμενους αγώνες τους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, κατόρθωσαν να νικήσουν τη Βέρντερ και τη Μάιντς αντίστοιχα, γ’ ‘αυτό προσεγγίζουν την επερχόμενη συνάντηση σε καλή διάθεση.

Θα αγωνιστούν για την Ευρώπη

Η Σάλκε σε μερικές προηγούμενες σεζόν βρισκόταν σε κάποια αναβίωση, αλλά τώρα οι “κοβάλτιοι” βγήκαν από τη χειμερία νάρκη και άρχισαν να δείχνουν το καλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Προς το παρόν η ενδεκάδα από το Γκελζενκίρχεν έχει 9 βαθμούς, η ομάδα είναι στην κορυφί-5 της Μπουντεσλίγκα και έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για τη θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Η Σάλκε νίκησε τη Λειψία, τη Στουτγάρδη, τη Βέρντερ Βρέμης, έχασε εκτός έδρας από το Αννόβερο 0:1.

Με ήττα

Η Μπάγερν έχει ήδη καταφέρει να εκπλήξει λίγο, χάνοντας στον τρίτο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος εκτός έδρας από την Χόφενχαϊμ με σκορ 0:2. Φαίνεται ότι η Λίβερπουλ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει εκπαιδεύσει τόσο καλά τους “αγρότες”, που ήταν σε θέση όχι μόνο να δώσουν μάχη στην πρωταθλήτρια, αλλά να προκαλέσουν ήττα με 2-0 στους “κόκκινους”. Εκτός από την ήττα από την Χόφε οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου ήταν ισχυρότεροι στην Μπουντεσλίγκα από τη Μπάγερ 3:1, Βέρντερ Βρέμης 2:0, Μάιντς 4:0. Επίσης, η ισχυρότερη ομάδα της Γερμανίας κέρδισε το Super Cup της χώρας της στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Άντερλεχτ στον πρώτο γύρο του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσει την επικείμενη συνάντηση. Με τη σειρά της η Μπάγερν έχει ήδη χάσει έναν αγώνα στην Μπουντεσλίγκα, δεν μπορεί να χάνει άλλο τους βαθμούς. Το κίνητρο των “κόκκινων” για τον επερχόμενο αγώνα είναι υψηλό, τα προβλήματα με την άμυνα που υπήρχαν στον αγώνα εναντίον Χόφε εξουδετερώθηκαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου + σύνολο κάτω από 5,5 με απόδοση 1,58


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *