The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Στουτγκάρδη

Schalke-Stuttgart-10.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 10/09/2017, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα, Γκελζενκίρχεν

Την Κυριακή η Σάλκε εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Στουτγάρδη, οι μελλοντικοί αντίπαλοι μετά από δύο γύρους στη γερμανική Μπουντεσλίγκα βρίσκονται δίπλα στην κατάταξη, αλλά η ενδεκάδα από το Γκελζενκίρχεν τοποθετεί τον εαυτό της ως αγωνιστή για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ενώ η Στουτγκάρδη είναι αρχάριος της ελίτ, αν και αρκετά δυνατός. Παρ’ όλα αυτά, είναι φυσικό ότι η Σάλκε υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, μπορούμε να συμφωνήσουμε με γραμμή αυτή των εταιρειών στοιχημάτων.

Νίκη και ήττα

Η Σάλκε στη σεζόν 2017–18 έπαιξε τρεις επίσημους αγώνες: κέρδισε εκτός έδρας στον αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας την Ντιναμό 2:0, στη συνέχεια ήταν ισχυρότερη από τη ΡΜ Λειψίας στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα, και μετά έχασε από την Αννόβερο στο δεύτερο γύρο εκτός έδρας. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Σάλκε βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας στο ενεργητικό 3 βαθμούς.

Επίσης τρεις βαθμοί

Η Στουτγάρδης, όπως και η Σάλκε, έπαιξε τρεις επίσημους αγώνες. Με δυσκολία στο Κύπελλο Γερμανίας πέρασε τη Ενεργκί Κότμπους, έχασε εκτός έδρας στον εναρκτήριο γύρο από την Χέρτα 0:2, εντός έδρας νίκησε τη Μάιντς 1:0. Στην κατάταξη η ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση, αλλά έχει τους ίδιους βαθμούς με τους «κοβάλτιους». Στην Μπουντεσλίγκα έχουν παιχτεί μόνο δύο γύροι, οπότε δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη σαφήνεια ποιές ομάδες θα παλέψουν για τη ζώνη της UEFA.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα εντός έδρας νίκησε τη δυνατή Λειψία, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το γερμανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε αναποτελεσματικά, και η τάση αυτή ενδέχεται να συνεχιστεί, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, επειδή η Στουτγάρδη εκτός έδρας παίζει ειλικρινά με δεύτερο νούμερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *