The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον ΡΜ Λειψίας

Schalke-RBLeipzig-23.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Κυριακή, 23 Απριλίου, 6:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα

Την Σάλκε την ερχόμενη Κυριακή περιμένει ένας δύσκολος αγώνα κόντρα στη ΡΜ Λειψίας. Θα είναι ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 30ου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι η ομάδα από Γκελζενκίρχεν θα είναι μετά το δύσκολο ματς του Europa League εναντίον Άγιαξ, και δεν υπάρχει απολύτως καμία διαβεβαίωση ότι θα μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις της για τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως η ΡΜ Λειψίας.

Χωρίς την Ευρώπη

Η Σάλκε βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, τέσσερις μονάδες πίσω από τη ζώνη του Europa League. Το χάντικαπ φαίνεται να μην είναι μεγάλο, αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που ποθούν την ευρωζώνη. Χέρτα, Φράιμπουργκ, Κολωνία, Βέρντερ Βρέμης, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αντίπαλοι της Σάλκε για τη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο.

Υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο

Με τη σειρά της η ΡΜ Λειψία μετά από 29 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 61 πόντοι και οκτώ μονάδες διαφορά από την Μπάγερν πέντε γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας οι «ταύροι» έπαιξαν 14 παιχνίδια, όπου σημείωσαν εφτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, είναι δεύτερο αποτέλεσμα μετά την Μπάγερν στο πρωτάθλημα. Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες η ΡΜ Λειψίας έχει τέσσερις νίκες στην Νταρμστάντ, Μάιντς, Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας έχει μια καλή ευκαιρία στο παιχνίδι της επερχόμενης Κυριακής εναντίον Σάλκε να κερδίσει τους πόντους, γιατί στην πλευρά των «ταύρων» είναι η φρεσκάδα και η δεξιότητα να παίζουν εκτός έδρας αγώνες. Με τη σειρά της η Σάλκε μετά από δύσκολο αγώνα εναντίον Άγιαξ μπορεί να χάσει σε δραστηριότητα και αποτελεσματικότητα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η ΡΜ Λειψίας δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *