The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Ντόρτμουντ

Schalke04-BorussiaDortmund-01.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 1 Απριλίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα

Το επόμενο Σάββατο, πρώτη Απριλίου, στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι, ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για την ελίτ των Γερμανών οπαδών, η Σάλκε θα φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Παρά τον παράγοντα της έδρας σε αυτό το ματς το φαβορί δεν είναι καθόλου η Σάλκε, η Μπορούσια θεωρείται φανάρι από τις εταιρείες στοιχημάτων. Εν μέρει με μια τέτοια γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά μόνο εν μέρει, όπως κι να ‘χει στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ έχει εμφανή προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Απόκτησε φόρμα

Για τη Σάλκε τον τελευταίο καιρό το Europe League ήρθε στο προσκήνιο, επειδή είναι ήδη σαφές ότι δια μέσω της Μπουντεσλίγκα στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα δεν θα μπορέσει να προκριθεί, αλλά παρά το γεγονός αυτό, ο επερχόμενος αγώνας είναι ιδιαίτερης σημασίας, είναι ντέρμπι που δεν μπορεί να χαθεί με τίποτε, επιπλέον, αυτό είναι εντός έδρας ματς. Μόνο για μία τέτοια ήττα ο Weinzierl μπορεί να χάσει τη θέση του.

Αγώνας για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με τη σειρά της για την Μπορούσια το επερχόμενο παιχνίδι έχει επίσης μεγάλη σημασία. Η ενδεκάδα του Tuchel δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο εκτός έδρας, έχει μόνο τέσσερις νίκες σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια αυτής της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, αλλά την ίδια στιγμή οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ξέρουν να προετοιμαστούν για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά τον παράγοντα της έδρας. Σε πέντε τελευταία ματς σε διαφορετικούς διαγωνισμούς η Ντόρτμουντ κέρδισε τέσσερις νίκες, χάνοντας μόνο έναν αγώνα από την Χέρτα με σκορ 1:2.

Πρόβλεψη

Για την Ντόρτμουντ το επερχόμενο παιχνίδι θα μοιάζει με τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και σε τέτοια παιχνίδια ο Tuchel και η ομάδα του συχνά παίζουν πολύ δυνατά. Η Σάλκε είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, αλλά στη σύνθεση και στις δυνατότητες είναι δύσκολο να συγκριθούν οι μελλοντικοί αντίπαλοι – στην πλευρά της Ντόρτμουντ είναι σημαντική υπεροχή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *