The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Γκλάντμπαχ

Schalke-BorussiaMonchengladbach-09.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Φέλτινς Αρένα, Γκελζενκίρχεν

Ημερομηνία αγώνα: 09/03/2017 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο των 16 του Γιουρόπα Λιγκ θα πραγματοποιηθεί το γερμανικό ντέρμπι, η Σάλκε θα παίξει εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης θα λάβει χώρα στο Γκελζενκίρχεν. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η Σάλκε έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει, αλλά τα «πουλάρια» με τον ερχομό του νέου προπονητή έχουν ζωντανέψει αισθητά και έχουν πετύχει πολλαπλές συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένων εκτός έδρας.

Γιουρόπα Λιγκ πιο σημαντικό από την Μπουντεσλίγκα

Η Σάλκε στην τρέχουσα σεζόν είναι απίθανο να μπορέσει να προκριθεί στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων μέσω της Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από Γκελζενκίρχεν βρίσκεται στην 13η θέση, έχει στο ενεργητικό της 27 πόντους, η διαφορά από τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ είναι οκτώ μονάδες. Στην Μπουντεσλίγκα η Σάλκε έπαιξε εντός έδρας 12 αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Εξίσου σημαντικό

Η Γκλάντμπαχ καθόλου λιγότερο από τη Σάλκε ενδιαφέρεται στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η κατάσταση των «πουλαριών» στο τουρνουά είναι ελαφρώς καλύτερη από εκείνη της Σάλκε, αλλά να προκριθεί στη ζώνη του Champions League αυτή η ομάδα δεν θα καταφέρει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με τον ερχομό του Hecking η Μπορούσια έχει αυξήσει σημαντικά το επίπεδο του ποδοσφαίρου, κάτι που φαίνεται καθαρά από τα αποτελέσματα. Σε τέσσερις τελευταίους αγώνες η Γκλάντμπαχ μόνο νικούσε τους αντιπάλους της: Φιορεντίνα, Ίνγκολσταντ, Αμβούργο και Σάλκε. Εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά κίνητρα, διαθέτουν ισχυρές δημιουργικές γραμμές, και σίγουρα θα είναι πολύ δραστήριες στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα «γκολ-γκολ» φαίνεται ενδιαφέρον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *