The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Λάτσιο

Roma-Lazio-30.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 30 Απριλίου, 1:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Derby della Capitale, η Ρόμα θα παίξει εναντίον Λάτσιο, αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι θα είναι οι «λύκοι» που θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν, βέβαια, όπως και οι «αετοί». Η ομάδα του Spalletti ακόμα έχει ευκαιρία για το Scudetto, ενώ η Λάτσιο προσπαθεί να κρατήσει την τέταρτη θέση, η οποία της εξασφαλίζει δυνατότητα για την επόμενη σεζόν να παίξει στο Europa League, αλλά ταυτόχρονα δεν θα αρνηθεί την πρόκριση στο top-3.

Κυνηγώντας την Γιουβέντους

Η Ρόμα σε πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει τέσσερα παιχνίδια με μια ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στις 15 Απριλίου στον αγώνα με την Αταλάντα, ενώ οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Έμπολι, Λάτσιο στο Coppa Italia, την Μπολόνια και Πεσκάρα. Στην κατάταξη της Σέριε A η Ρόμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 75 πόντοι και 8 μονάδες διαφορά από την Γιούβε.

Να κρατηθεί

Για τη Λάτσιο στη Σέριε A ο κύριος στόχος είναι να παραμείνει στην τέταρτη θέση, ενώ η κύρια προτεραιότητα είναι το Κύπελλο Ιταλίας, όπου οι Ρωμαίοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Λάτσιο έχασε δύο φορές, πρώτα από τη Ρόμα στο Κύπελλο, και μετά από την Νάπολι στη Σέριε A. Εκτός από αυτές τις δύο ήττες υπήρξε μια ισοπαλία με τη Τζένοβα 2:2 και δύο νίκες: στη Σασουόλο και Παλέρμο. Στον πίνακα της Σέριε A η Λάτσιο σημείωσε 64 πόντους και χάνει από τους Ναπολιτάνους επτά μονάδες σε πέντε γύρους που απομένουν.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα νίκησε πρόσφατα τη Λάτσιο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ιταλίας, τώρα οι «λύκοι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στο ντέρμπι, αλλά στη Σέριε A. Η Ρόμα σημείωσε καλή κίνηση, ενώ οι «αετοί» συχνά έχουν προβλήματα στους αγώνες με τις κορυφαίες ιταλικές ομάδες. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *