The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Φιορεντίνα

Roma-Fiorentina-07.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Το πρόγραμμα του 23ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας θα τελειώσει με τον αγώνα μεταξύ της Ρόμα και της Φιορεντίνα. Αν στην περιοδεία δεν υπήρχε Clasico Γιουβέντους – Ίντερ, αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να ονομαστεί κεντρικός στην περιοδεία. Σε κάθε περίπτωση θα παίξουν δύο ομάδες, οι οποίες ελπίζουν την επόμενη σεζόν να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στην Ευρώπη, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον παιχνίδι.

Εντός έδρας Ρόμα

Εντός έδρας στατιστική της Ρόμα αυτής της σεζόν στη Σέριε A είναι απλά πρωτοφανής: 10 νίκες σε 10 αγώνες. Καλύτερα αποτελέσματα έχει μόνο η Γιουβέντους, η οποία έχει +11= 0-0, αλλά οι “λύκοι” έχουν όλες τις πιθανότητες να καλύψουν τη διαφορά με τις “ζέβρες” στο δείκτη αυτό, η αποδοτικότητα της ομάδας της πρωτεύουσας όπως κι να ‘χει είναι καλύτερη από ό, τι της Γιούβε.

Εκτός έδρας αποτελεσματικά

Η Φιορεντίνα εκτός έδρας παίζει διαφορετικά, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικά. Σκόραρε 22 γκολ και έχασε 18, και όλα αυτά σε 11 αγώνες. Κατά μέσο όρο σε ένα εκτός έδρας αγώνα οι “βιολέτες” σκοράρουν 3,6 γκολ. Συνολικά οι Φλωρεντινοί σημείωσαν 5 εκτός έδρας νίκες, ένα παιχνίδι έληξε με ισοπαλία και πέντε αγώνες η ομάδα του Sousa έχασε. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Φιορεντίνα έχει +3=1-1, η ήττα συνέβη από τη Νάπολι εκτός έδρας, η ισοπαλία εντός έδρας με τη Τζένοα, και οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από την Γιουβέντους, Κιέβο και Πεσκάρα.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα εντός έδρας παίζει πολύ δυνατά, ενώ οι «βιολέτες» εκτός έδρας έχουν το 45% ηττών. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται περισσότερο από λογικό. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “λύκοι” κυνηγούν την Γιουβέντους, και η ομάδα του Spalletti δεν μπορεί να χάνει τους πόντους σε κάθε περίπτωση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *