The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Τορίνο

Roma-Torino-19.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Την ερχόμενη Κυριακή η Ρόμα εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τορίνο στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Σέριε A. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Ρωμαίους ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «λύκοι» μεσοβδόμαδα έπαιξαν αγώνα του Europa League, οπότε τη μέγιστη φρεσκάδα από την ομάδα του Spalletti να μην περιμένουμε, αν και από την άλλη πλευρά οι “λύκοι” έχουν συνηθίσει να παίζουν σε δύο μέτωπα.

Τέλεια φόρμα

Αλλά η σημερινή φόρμα των “λύκων” προκαλεί σεβασμό. Μετά την ήττα από τη Σαμπντόρια που συνέβη στις 29 Ιανουαρίου, η Ρόμα μόνο κέρδιζε: την Τσεζένα στο Κύπελλο Ιταλίας, τη Φιορεντίνα, Κροτόνε και Βιγιαρεάλ στο Europa League. Η τελευταία νίκη εκτός έδρας πάνω στο «κίτρινο υποβρύχιο» με σκορ 4:0 έκπληξε, όπως κι να ‘χει, οι ισπανικές ομάδες εκτιμούνται πολύ υψηλά στην Ευρώπη, και τώρα αυτή η εύκολη νίκη.

Ένατη στον πίνακα

Η Τορίνο σε πέντε τελευταία ματς κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά: το περασμένο Σαββατοκύριακο εντός έδρας τους οι “ταύροι” νίκησαν την καημένη την Πεσκάρα με σκορ 5:3. Ωστόσο, το χάντικαπ σε αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αφού η ομάδα του Τορίνο είχε προβάδισμα στο σκορ 5:0, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού έχασε τρεις μπάλες στην εστία της. Στην κατάταξη της Σέριε A η Τορίνο βρίσκεται στην ένατη θέση, η αποχή από τη ζώνη του Europa League είναι 10 πόντοι. Εκτός έδρας η Τορίνο αυτή τη σεζόν στη Σέριε A έπαιξε 12 αγώνες, όπου σημείωσε μόνο δύο νίκες.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα παίζει δυνατά εντός έδρας της, η ομάδα έχει 11 νίκες σε 11 αγώνες στη Σέριε A, και σίγουρα θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την 12η νίκη. Η Τορίνο είναι πολύ κατάλληλη ομάδα γι’ αυτό, αφού οι “ταύροι” πολύ κακώς παίζουν τους εκτός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *