The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Τσέλσι

Roma-Chelsea-31.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 31/10/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ο κεντρικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη στη Ρώμη, όπου η τοπική Ρομά, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί την ομάδα του Λονδίνου Τσέλσι. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Στο πλευρό των ρωμαϊκών “λύκων” είναι ο παράγοντας της έδρας και οι οπαδοί τους. Με τη σειρά της η Τσέλσι στις τελευταίες δύο εβδομάδες απόκτησε μια καλή φόρμα, η ομάδα του Κόντε ήταν σε θέση να παίξει ξανά στο μηδέν στο Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία σ’ ένα πράγμα – θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς.

Από 1:0

Ο ντι Φραντσέσκο χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να νιώθει άνετα ως προπονητής της Ρόμα, αλλά για τον Εουσέμπιο  η Τζαλορόσι  είναι μητέρα-ομάδα, αυτός ο allenatore έπαιξε αρκετό καιρό στη Ρόμα ως παίκτης. Στους τελευταίους τρεις αγώνες η Ρόμα κέρδισε τρεις φορές, και, περιέργως, με το ίδιο σκορ 1:0, που για την τρέχουσα Σέριε Α’ είναι κάπως ασυνήθιστο αποτέλεσμα.

Επίσης τρεις νίκες

Η Ρόμα κέρδισε στους τελευταίους τρεις αγώνες, αλλά κι η Τσέλσι κατάφερε να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Πρώτα οι «μπλε» στην έδρα τους νίκησαν την Γουότφορντ 4:2, αν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης «καίγονταν» 1:2. Στη συνέχεια, στο Λιγκ Καπ κέρδισαν την Έβερτον 2:1, και στον τελευταίο γύρο της Premier League η ομάδα του Κόντε στη νότια ακτή της Αγγλίας κέρδισε την Μπόρνμουθ 1:0. Στο ενεργητικό της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 7 βαθμοί, οι Λονδρέζοι είναι δύο μονάδες μπροστά από τους «λύκους», και πέντε μονάδες μπροστά από τους «αθλητές». Σε αυτή την κατάσταση η ομάδα από την Αγγλία στρατηγικά στο επόμενο παιχνίδι θα αρκεστεί και με την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αυτή η ομάδα έχει βρει το παιχνίδι της, αποδεικνύοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, έτσι ώστε η ομάδα του ντι Φραντσέσκο έχει όλες τις πιθανότητες να μην χάσει από την Τσέλσι την ερχόμενη Τρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *