The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Τζένοα

Roma-Genoa-28.05

Σέριε A Ιταλίας

Αύριο, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Έναν από τους λίγους αγώνες της 38ης περιοδείας της Σέριε A Ιταλίας, όπου τουλάχιστον μία από τις ομάδες φύλαξε το κίνητρο στο τουρνουά, θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμα και της Τζένοα στο Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης. Οι Ρωμαίοι πολεμάνε με την Νάπολι για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η νίκη με οποιοδήποτε σκορ στο επερχόμενο παιχνίδι θα βοηθήσει τους «λύκους» να επιτύχουν το επιθυμητό, ​​έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η Ρόμα είναι ξεκάθαρο φαβορί του ματς.

Δεύτεροι στο πρωτάθλημα

Η Ρόμα μετά από 37 αγώνες στην Σέριε A πηγαίνει στο βαθμολογικό πίνακα στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 84 πόντοι και ένας βαθμός χάντικαπ στην Νάπολι, η οποία επίσης όπως και η Ρόμα αγωνίζεται για το άμεσο εισιτήριο για το Champions League. Εκτός από το κίνητρο στο τουρνουά υπάρχει και μάχη μεταξύ του Τζέκο και Μέρτενσεν, αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα ενός στόχου είναι  στην πλευρά του Βοσνίου.

Πίσω

Η Τζένοα τόσο κακά διεξάγει το δεύτερο γύρο, που οι «γρύπες» δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχουν αποκτήσει πραγματικούς κίνδυνους να υποβιβαστούν στη Σέριε B, αλλά χάρη στη νίκη επί της Τορίνο στο 37ο γύρο, κατάφεραν να αποφύγουν την πτώση. Η ομάδα ολοκλήρωσε το έργο της σεζόν, δηλαδή, διατήρησε τη θέση στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου. Εκτός έδρας η Τζένοα παίζει πολύ αδύναμα, σημείωσε μόλις 11 πόντους στις 18 συναντήσεις που διοργανώθηκαν εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι υποχρεωμένη να κρατήσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Σέριε A, γιαυτό υπάρχουν προϋποθέσεις: ο εντός έδρας χαρακτήρας του επερχόμενου παιχνιδιού, άριστη αγωνιστική κατάσταση, αδύναμος αντίπαλος, ο οποίος δεν ξέρει να παίξει σε εκτός έδρας αγώνες. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πιθανή όχι μόνο η νίκη της Ρόμα πάνω στην Τζένοα, αλλά καταστροφική νίκη. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη  της Ρόμα + over 3,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *