The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Σαμπντόρια

Roma-Sampdoria-19.01

Κύπελλο Ιταλίας, Γύρος των 16

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Την Πέμπτη εντός έδρας η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Σαμπντόρια στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι Ρωμαίοι έχουν αποκτήσει εξαιρετική κατάσταση και παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, το οποίο αποδίδει. Με τη σειρά της η Σάμπα δεν προκαλεί αίσθηση, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε αυτή την ομάδα, ακόμη και αν δεν έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια

Η Ρόμα σε πέντε τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος Ιταλίας έχει χάσει μόνο μια φορά, εκτός έδρας οι “λύκοι” έχασαν από την τρέχουσα πρωταθλήτρια της «μπότας» την Γιουβέντους με σκορ 0:1. Εκτός από την ήττα αυτή καταγράφηκαν νίκες στη Μίλαν, Κιέβο, τη Τζένοα και την Ουντινέζε. Μετά από 20 γύρους στο ενεργητικό των “λύκων” υπάρχουν 4 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη της Σέριε A. Στην έδρα τους οι Ρωμαίοι έχουν μόνο νίκες.

Θα δώσουν μάχη

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Σάμπα ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες καταγράφηκαν. Η ισοπαλία συνέβη με την Ουντινέζε και Έμπολι στο «Ferraris» και οι ήττες καταγράφηκαν από την Λάτσιο, Κιέβο και Νάπολι. Όλες οι ήττες έχουν συμβεί με το ίδιο σκορ 1:2, που μας λέει ότι οι Γενουάτες δεν παραδίδονται εύκολα, είναι σίγουρο, ότι και με τη Ρόμα η Σαμπντόρια θα αγωνιστεί. Ταυτόχρονα πρέπει να ειπωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η Σάμπα εκτός έδρας άρχισε να παίζει πολύ πιο ελεύθερα από πριν.

Πρόβλεψη

Στη γραμμή πονταρίσματος είναι αισθητή η ορισμένη υποτίμηση της Σαμπντόριας. Η Ρόμα είναι πολύ ισχυρή αυτή τη σεζόν, αλλά στους «λύκος» επίσης εμφανίζονται σφάλματα, ενώ η Σάμπα δεν είναι τόσο αδύναμη όσο φαίνεται. Σε ένα πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι η “παρθενοπαίος” μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης ήταν σε θέση να ξεφύγει από την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαμπντόρια με χάντικαπ +1,75 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *