The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Roma-PSG-20.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Detroit Catholic Central High School”, Novi, Michigan

Ημερομηνία αγώνα: 20/07/2017 03:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρόμα θα κάνουν ζευγάρι του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, οι ομάδες θα παίξουν στο Νέο Κόσμο, και πιο συγκεκριμένα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Παριζιάνων, και με αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή η σύνθεση των Παριζιάνων είναι ισχυρότερη των Ρωμαίων, καθώς οι Γάλλοι δεν έχουν τόσες πολλές αλλαγές όπως οι «λύκοι», οι οποίοι άλλαξαν τον προπονητή, την ομάδα άφησαν μερικοί παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων, είναι κρίμα όμως που θα πραγματοποιηθεί πολύ νωρίς.

Δεν έχαναν

Η Ρόμα κατάφερε να παίξει δύο φιλικά. Πρώτα ο αντίπαλος των «λύκων» ήταν η ομάδα Pinzolo, η οποία έχασε από τους Ρωμαίους 0:8, μετά οι «λύκους» σεμνά, με σκορ 1:0, νίκησαν την ομάδα Σλοβάτσκο. Από τη ρωμαϊκή ομάδα εκτός εποχής έφυγαν ο Salah, Rüdiger, Paredes. Στη θέση τους ήρθαν ο Μπρούνο Πέρες, Karsdorp, Ούντερ, Pellegrini, Τζουάν Ζέζους. Η Ρόμα τώρα έχει επικεφαλή τον πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος είχε μοχθήσει στη Σασουόλο, Eusebio Di Francesco.

Πολύ λιγότερες αλλαγές

Στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε αντίθεση με τη Ρόμα, δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές. Στο τιμόνι έμεινε ο Ουνάι Εμέρι, αν και μαζί του οι Παριζιάνοι έχουν χάσει στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση των Παριζιάνων εξακολουθεί να πιστεύει στο νέο και πολλά υποσχόμενο Ισπανό, ο οποίος με το έργο του στη Σεβίλλη έκανε μια ανεξίτηλη εντύπωση σε πολλούς στην Ευρώπη.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα και η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πάντα ομάδες του ύψους, και στις ΗΠΑ έχουν έρθει για να δείξουν την παράσταση και να παίξουν αποτελεσματικά και όμορφα. Κανείς δεν κλείνεται, το κύριο θέμα είναι ποίος θα σκοράρει περισσότερους στόχους στον αντίπαλο, αλλά και τα λάθη κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν αρκετά. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *