The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Νάπολι

Roma-Napoli-14.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ο κεντρικός αγώνας του όγδοου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στο Stadio Olimpico, όπου η τοπική Ρόμα θα φιλοξενεί τη Νάπολι. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Ναπολιτάνων, οι οποίοι πριν από το διάλειμμα για τους αγώνες στις εθνικές, έδειξαν το πιο σπουδαίο ποδόσφαιρο στη Σέριε Α΄ Ιταλίας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια οι Ρωμαίοι ενισχύθηκαν σημαντικά, ο Di Francesco, σε αντίθεση με τον Montella, δεν βυθίζεται όλη την ώρα, έτσι ώστε να μην υποτιμούμε του «λύκους», αυτή η ομάδα μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί σοβαρά, αν όχι για το Scudetto, τότε τουλάχιστον για το top-3.

Στην πέμπτη θέση

Η Ρόμα έπαιξε έξι αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 χρόνια. Οι «λύκοι» κατάφεραν να σκοράρουν 15 βαθμούς, η ομάδα από την πρωτεύουσα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, χάνοντας μία μονάδα από τη Λάτσιο, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Η Ρόμα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λάτσιο και όλους τους άλλους ηγέτες.

Στην ηγετική θέση

Η Νάπολι βρίσκεται στην πρώτη θέση στο τουρνουά με 21 βαθμούς στον κουμπαρά. Οι Ναπολιτάνοι δύο βαθμούς προηγούνται από τη Γιουβέντους και την Ίντερ, στα πέντε τελευταία παιχνίδια σημείωσαν πέντε νίκες, συμπεριλαμβανομένης επί της Λάτσιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ταυτόχρονα το γεγονός ότι η Νάπολι αυτή τη σεζόν έχει ήδη μια ήττα εκτός έδρας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Σαχτάρ.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα στην αρχή της σεζόν φαινόταν πιο αδύναμη από τη Νάπολι, αλλά οι «λύκοι» την ίδια στιγμή δεν έχασαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να υποτιμούμε τις δυνατότητες των Ρωμαίων, είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ ελπιδοφόρο προπονητή. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα, η Ρόμα πάντα έπαιζε πολύ δυνατά εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *