The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Λίβερπουλ

Roma-Liverpool-02.05

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 2 Μαΐου στις 9:45 μ.μ. στη Ρώμη στο στάδιο Olimpico η Ρόμα θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία έληξε με τη νίκη της Λίβερπουλ 5:2.

Η Ρόμα παίζει αδύναμα εκτός έδρας στην Ευρώπη. Τι να πει κανείς, οι “λύκοι” τρεις φορές την άνοιξη ξεκίνησαν τα πλέι-οφ με τα εκτός έδρας παιχνίδια, όλα έχασαν, και εντός έδρας πλέον έπαιρναν εκδίκηση εναντίον των αντιπάλων τους. Στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόμα πέρασε τη Σαχτάρ 1:2, 1:0 χάρη στο γκολ εκτός έδρας. Στα προημιτελικά προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση, χάνοντας από την Μπαρτσελόνα 1:4 εκτός έδρας και νικώντας εντός έδρας 3:0, και πάλι η επιτυχία κερδήθηκε με ισόπαλο σκορ, λόγω του γκολ εκτός έδρας. Στα ημιτελικά οι Ιταλοί δεν άλλαξαν την παράδοση, κατά τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας 0:5, αλλά στο τέλος έχασε 2:5 και πάλι έχουν την πρόθεση να κερδίσουν εντός έδρας. Με όλες τις επιτυχίες εντός έδρας στην Ευρώπη η Ρόμα δεν μπορεί να ονομαστεί ομάδα που παίζει δυνατά μπροστά στους οπαδούς της, στους εννέα αγώνες το 2018 στη Ρώμη οι «λύκοι» κέρδισαν πέντε φορές και έχασαν τέσσερις αγώνες.

Η Λίβερπουλ περνάει τα πλέι-οφ με μία ανάσα. Στους 16 οι «κόκκινοι» δεν παρατήρησαν τη Πόρτο 5:0, 0:0, στα προημιτελικά κατά περίεργο τρόπο εύκολα νίκησαν τη Μάντσεστερ Σίτι 3:0 και 2:1, και στο πρώτο παιχνίδι με την Ρόμα ο Salah και οι συνέταιροι κυριαρχούσαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Εάν η Ρόμα την άνοιξη μόνο χάνει εκτός έδρας στην Ευρώπη, οι Άγγλοι, αντίθετα, κερδίζουν 5:0 και 2:1. Το 2018 η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ έλαβε μέρος σε 10 εκτός έδρας αγώνες, σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι πολύ ισχυρότερη στην έδρα της παρά εκτός, η Ρόμα έδειξε σε αυτό το τουρνουά ότι στη Ρώμη μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε χάντικαπ από οποιονδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω ότι οι Ιταλοί θα κερδίσουν την Πέμπτη, αλλά στο Κίεβο θα πάνε οι Άγγλοι. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ρόμα με απόδοση 2,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *