The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Λυών

Roma-Lyon-16.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Η Ρόμα και η Λυών θα παίξουν την ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην έδρας της γαλλικής ομάδας, έληξε με το σκορ 4:2 υπέρ των “υφαντουργών”. Τώρα οι «λύκοι» προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό χρειάζονται νίκη επί αντιπάλου με δύο ή περισσότερα τέρματα. Για το λόγο αυτό δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι το επερχόμενο ματς θα αποδειχθεί αποτελεσματικό.

Μαχητικό πνεύμα

Μετά τον αγώνα με την Λυών η Ρόμα κατάφερε να παίξει έναν αγώνα στο πλαίσιο της Σέριε A εναντίον Παλέρμο, ο οποίος ήταν για τους “λύκους” εκτός έδρας. Ο Spalletti σε εκείνο το παιχνίδι άφησε να ξεκουραστούν ο Dzeko και ο De Rossi, αλλά ακόμη και χωρίς τους ηγέτες τους οι Ρωμαίοι ήταν σε θέση να νικήσουν το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος με σκορ 3:0. Εντός έδρας της στο πλαίσιο της Σέριε A η Ρόμα έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου σημείωσε 12 νίκες και μία ήττα.

Συνέχεια της αίσθησης

Ενώ η Λυών μετά τη Ρόμα συνέχισε να προκαλεί αίσθηση. Η γαλλική ομάδα στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας ήταν ισχυρότερη από τη Τουλούζ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Η σημερινή φόρμα των “υφαντουργών” προκαλεί σεβασμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα της Γαλατίας στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Ρόμα τουλάχιστον μία φορά θα σκοράρει στο στόχο του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η Λυών και η Ρόμα είναι δύο ομάδες του «ύψους», οι οποίες έχουν πολύ καλή επίθεση, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην άμυνα. Σε ένα τέτοιο ζευγάρι το στοίχημα στο over είναι λογικό, ιδιαίτερα επειδή οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, δηλαδή, οι “λύκοι”, προκειμένου να προκριθούν στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές. Ο Dzeko μια εβδομάδα έπρεπε να είχε ξεκουραστεί, από αυτό το Βαλκάνιο μπορούμε να περιμένουμε αποτελεσματικό παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,5 με απόδοση 1,41.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *