The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Λάτσιο

Roma-Lazio-18.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 18/11/2017, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο

Το επόμενο Σάββατο είναι πλούσιο στα ποδοσφαιρικά γεγονότα, ένα από τα οποία θα είναι το ρωμαϊκό ντέρμπι. Η Ρόμα θα είναι γηπεδούχος, αντίστοιχα, η Λάτσιο – φιλοξενούμενη. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι γείτονες στη βαθμολογία της Σέριε Α’ Ιταλίας, η κατάσταση αυτή μόνο προσθέτει ίντριγκα στην αναμέτρηση, οι δύο ρωμαϊκές ομάδες είναι μαχητές για την πρόκριση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλεια φόρμα

Πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Ρόμα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφερε να κερδίσει σε πέντε τελευταία παιχνίδια. Οι «λύκοι» μετά από 11 γύρους κατάφεραν να κερδίσουν τους 27 βαθμούς, οι οποίοι επιτρέπουν στους «Τζιαλορόσι» να είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α’ Ιταλίας. Αυτή τη σεζόν η Ρόμα στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος στην έδρα της έχει παίξει έξι παιχνίδια, σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Στην κορυφή

Η Λάτσιο, καθώς και η Ρόμα, έχει να επιδείξει πέντε νίκες σε πέντε τελευταία παιχνίδια, και στο ενεργητικό των «αετών» υπάρχουν 28 βαθμοί και η τέταρτη θέση στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας. Η διαφορά από την κορυφαία Νάπολι είναι μόλις τέσσερις μονάδες, συν η Λάτσιο έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι «αετοί» έχουν μια καλή ευκαιρία να ανταγωνιστούν όχι μόνο για την τελική θέση της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για το Scudetto. Ο επερχόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Olimpico, και στην έδρα τους οι Λατσιάλε  έχουν τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα στην τρέχουσα σεζόν αμύνεται πολύ καλά, η σημασία του επερχόμενου παιχνιδιού είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Οι ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές κοντά στο δίχτυο τους, σίγουρα το ντέρμπι δεν θα είναι πολύ παραγωγικό. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο σύνολο κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *