The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Βιγιαρρεάλ

Roma-Villarreal-23.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 32, Παιχνίδι 2

αύριο, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Η Ρόμα  και η Βιγιαρεάλ θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Πέμπτη στο δεύτερο ματς των 32 του Europa League. Στην πραγματικότητα η επερχόμενη μάχη μετατρέπεται σε μια απλή διατύπωση, επειδή να πάρει πίσω στη Ρώμη το χάντικαπ των τεσσάρων γκολ είναι απλά εξωπραγματικό. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων για το επερχόμενο παιχνίδι δεν θα βγάλουν τις κύριες συνθέσεις, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι, όσο η Ρόμα, τόσο και το «κίτρινο υποβρύχιο» σε τρεις ημέρες έχουν πολύ υπεύθυνα παιχνίδια στα πρωταθλήματά τους.

Αποτελεσματική Ρόμα

Η Ρόμα σκοράρει πολύ τον τελευταίο καιρό. Τέσσερα γκολ στη Φιορεντίνα, ίδιος αριθμός στη Βιγιαρεάλ και  Τορίνο, δύο γκολ στη Κροτόνε, αυτό είναι το τελευταίο επίτευγμα των “λύκων” στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ιταλίας και Ισπανίας. Ο Spalletti έχει δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία στο δυναμικό της πρέπει να παίξει στα πλέι-οφ του Champions League. Μπροστά οι Ρωμαίοι έχουν δύσκολο αγώνα κόντρα στην Ίντερ, εκείνος ο αγώνας θα είναι εκτός έδρας.

Η διάθεση για την Πριμέρα

Η Βιγιαρεάλ μετά την ήττα από τη Ρόμα θα ρίξει όλες τις προσπάθειές της στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Πριμέρας η ομάδα έπαιξε 11 αγώνες, όπου σκόραρε τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, σημείωσε 9 γκολ και δέχτηκε 6.

Πρόβλεψη

Και η Ρόμα και η Βιγιαρεάλ θα βγουν στο Ολυμπιακό Στάδιο όχι με βασική σύνθεση, σε αυτήν την κατάσταση είναι πολύ πιθανό το under, επειδή οι κορυφαίοι παίκτες επίθεσης θα μείνουν στο πάγκο. Επιπλέον, η Βιγιαρεάλ έχει εξαιρετικά χαμηλούς δείκτες σε εκτός έδρας ματς, έτσι ώστε ένα μεγάλο αριθμό των γκολ δεν πρέπει να περιμένετε στη συνάντηση αυτή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *