The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

Roma-AtleticoMadrid-12.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

12/09/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadio Olimpico

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του πρώτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Ατλέτικο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι οι κορυφαίες ομάδες στις χώρες τους, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αναμέτρηση μεταξύ τους προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλαθλους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχετικά με την επικείμενη συνάντηση έδωσαν ίσια γραμμή, αν και η Ρόμα είναι γηπεδούχος ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο έπαιζε τακτικά στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα δύο φορές έχει έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος, αλλά δεν έγινε ποτέ ο νικητής του τουρνουά.

Δεν έπαιξαν

Η Ρόμα μετά από το διάλλειμα για τους αγώνες των εθνικών δεν έχει παίξει εναντίον Σαμπντόρια, ο αγώνας αναβλήθηκε, οπότε είναι δύσκολο να πούμε σε ποια κατάσταση έρχονται οι «λύκοι» για το επερχόμενο παιχνίδι. Πριν από το διάλλειμα η Ρόμα έπαιξε δύο γύρους στο ιταλικό πρωτάθλημα, κατάφερε να νικήσει εκτός έδρα την Αταλάντα 1:0, αλλά στο δεύτερο γύρο σε εντός έδρας αγώνα με την Ίντερ συνέβη ήττα 1:3.

Τρία παιχνίδια εκτός έδρας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν έπαιξε τρεις γύρους και οι τρεις αγώνες ήταν εκτός έδρας. Δύο φορές οι «στρωματάδες» έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με Χιρόνα και 0:0 με Βαλένθια, επιπλέον, υπήρξε μια νίκη 5:1 στη Λας Πάλμας. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Ατλέτικο βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν πέντε βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο ξέρει να παίξει τέλεια εκτός έδρας, αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και φιλοδοξίες πρωταθλήτριας. Περίπου το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη Ρόμα, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα – οι «λύκοι» έχουν καινούριο προπονητή, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο, σίγουρα η Ρόμα θα έχει προβλήματα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *