The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρωσία εναντίον Τουρκία

Russia-Turkey-05.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Ημερομηνία: 5 Ιουνίου 2018 (Τρίτη)

Η αρχή του αγώνα: 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο αγώνας με αρκετά μειονεκτήματα, διότι και οι δύο ομάδες παίζουν σε εξαιρετικά μέτρια επίπεδα. Οι Ρώσοι έχασαν όλα τα φιλικά από ισχυρούς αντιπάλους, έχασαν τρεις κορυφαίους παίκτες και έρχονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε αποσυναρμολογημένη κατάσταση. Οι Τούρκοι χάνουν ακόμη και από ξεκάθαρα αουτσάιντερ: Αλβανία, Ουκρανία, Ρουμανία και άλλα.

Και πάλι είμαστε αντιμέτωποι του πατριωτισμού: η αναλογία στη νίκη των γηπεδούχων στις ρωσικές εταιρείες στοιχημάτων δεν είναι πάνω από 1,90, ενώ στις ευρωπαϊκές σίγουρα πάει πάνω από 2.00. Οι Ρώσοι πιστεύουν στην εθνική τους ομάδα και φορτώνουν σ’ αυτήν τυφλά.

Χρειαζόμαστε μια πρόβλεψη και θα είναι σωστό να ξεκινήσουμε από την Τουρκία. Αυτή είναι αδύναμη ομάδα, όμως οι Ρώσοι τώρα δεν είναι καθόλου καλύτεροι: δεν υπάρχουν καλοί επιθετικοί, συνεχείς αλλαγές στη σύνθεση, κάποια ανεξήγητη ανησυχία και ένας μήνας χωρίς αγωνιστική πρακτική. Ο Γκολοβίν, Αλεξέι Μίραντσουκ και ο Σμόλοφ στα χαρτιά πρέπει να σχίζουν τους φιλοξενούμενους, αλλά στην πραγματικότητα και οι τέσσερις από αυτούς δεν δείχνουν τίποτα στα βασικά παιχνίδια: κατά της Γαλλίας, της Βραζιλίας και της Ισπανίας, σαν να έχουν εξαφανιστεί.

Πρόβλεψη

Παίρνουμε το Χ των φιλοξενουμένων. Δεν είναι καθόλου σίγουρο, αλλά η απόδοση είναι πολύ καλή για να μη την πάρουμε. Στην απόσταση αυτές οι αποδόσεις θα γίνουν ένα όμορφο πλεονέκτημα. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ρωσία – Τουρκία: Η Τουρκία δεν θα χάσει με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *