The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ 25/04/2016 στις 16:00

Рома-Наполи-25.04

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016, Ρώμη, «Stadio Olimpico», 16:00 (UTC/GMT +2), η Ιταλική Σειρά A, 35η αγωνιστική.

Αποδόσεις στην εταιρεία Paris Match: νίκη της Ρόμας – 2,50, ισοπαλία – 3,40, νίκη της Νάπολι – 2,78.

Ρόμα

Στην κύρια μάχη της αγωνιστικής οι Ρωμαίοι έρχονται με ένα σοβαρό αποθεματικό των πόντων μπροστά στους ανταγωνιστές παρακάτω. Ο κύριος στόχος για σήμερα είναι να φτάσουν και να προσπεράσουν την Νάπολι, η οποία έχει το πλεονέκτημα των 5 μονάδων. Δεδομένης της αστάθειας των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μισό της σεζόν, πολύ πιθανόν ότι μπορεί να κάνουν λάθη στις ακόλουθες συναντήσεις.

Η ίδια η Ρόμα σαν να έχει βρεθεί σε χάος, αλλά βγήκε από αυτό με πολύ κοινότοπο τρόπο – 3:2 με την Τορίνο στο πρωτευουσιάνικο γήπεδο «Olimpico» έχει εξασφαλίσει με διπλό ο Francesco Totti, ο οποίος βγήκε για αλλαγή. Η ψυχική άνοδος είναι προφανής, και η μέση αποτελεσματικότητα εντός έδρας (σχεδόν 3 γκολ κάθε 90 λεπτά) αναγκάζει τους τοπικές tifozi να έχουν υψηλές προσδοκίες.

Νάπολι

Στους 10 προηγούμενους γύρους οι Ναπολιτάνοι σε μισές περιπτώσεις έχαναν τους πόντους, έχοντας επιτρέψει τρεις ήττες. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες ήταν εκτός έδρας. Σε όλες τις αγωνιστικές των προηγούμενων 6 εκτός έδρας συναντήσεων κατάφεραν να σημειώσουν μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και 4 ειλικρινείς αποτυχίες.

Λίγο γοητεύει τη Νάπολι η επιστροφή του Gonzalo Higuain μετά την αναστολή. Αν και χωρίς αυτόν στον τελευταίο γύρο οι Ναπολιτάνοι φαινόταν πειστικοί – 6:0 με την Μπολόνια. Εντός μισής ώρας το χατ-τρικ σημείωσε ο Dries Mertens, και με διπλό πριν το διάλειμμα πυροβόλησε ο Manolo Gabbiadini.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι ενδέχεται να χάσει τη σίγουρη δεύτερη θέση, αλλά να ενεργεί στο γήπεδο των «λύκων» κλειστά θα μπορέσει μόνο με ισοπαλία στο σκορ και πλεονέκτημα στον πίνακα αποτελεσμάτων. Η Ρόμα θα προκαλεί ανοιχτό ποδόσφαιρο, κερδοφόρο, πρώτα για την ίδια, οπότε να μην περιμένετε το πέμπτο στη σειρά «κάτω» στις προσωπικές συναντήσεις.

Δημοφιλές στοίχημα: όβερ 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *