The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Λεβερκούζεν

RBLeipzig-BayerLeverkusen-08.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΡΜ Λειψίας

Άγνωστη σε όλους πριν από δύο χρόνια η ΡΜ Λειψίας αγωνίζεται τώρα για την πρόκριση στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα δείχνει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο επίπεδο τεσσάρων ισχυρότερων ομάδων της Γερμανίας. Ο Timo Werner, ο οποίος σημείωσε εξαιρετική φόρμα αυτή τη σεζόν, θα προσπαθήσει να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σκοράρει γκολ στη ξένη πύλη.

Λεβερκούζεν

Η ομάδα επίσης αγωνίζεται για το εισιτήριο στο Champions League. Ένα πρόβλημα όμως υπάρχει στην ομάδα από το Λεβερκούζεν – αστάθεια στο παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου. Μπορούν να παίξουν έναν αγώνα στο επίπεδο τάξης της Μπάγερν, ενώ σε μια εβδομάδα κιόλας χάνουν από την τελευταία θέση τους πρωταθλήματος. Το παιχνίδι εκτός έδρας νομίζω ότι θα γίνει για την ομάδα κάτω από ένα μεγάλο ερώτημα, αλλά, παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να δω το ενδιαφέρον γερμανικό παιχνίδι που θα επιτρέψει στην Λεβερκούζεν να μην χάσει τον αγώνα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν ασταθές είτε εντός είτε εκτός έδρας, έτσι το παιχνίδι είναι υπό μεγάλη ερώτηση, αλλά θα ήθελα να δω ότι η Λεβερκούζεν θα δώσει μάχη στην ομάδα από τη Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι δε θα ‘πρεπε να υπολογίζουν τους τρεις βαθμούς στον επερχόμενο αγώνα. Αλλά μπορούν να μην αφήσουν τον αντίπαλο τρεις ακόμα βαθμούς μπροστά. Ως εκ τούτου, η ισοπαλία σε αυτόν τον αγώνα θα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ισοπαλία με απόδοση 3,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *