The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου

RBLeipzig-BayernMunich-18.03

Μπουντεσλίγκα

Red Bull Arena“, Λειψία

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ΡΜ Λειψίας και της Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων που παίζουν τέλεια τη σεζόν: είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης της Μπουντεσλίγκα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν τρεμπλ. Με τη σειρά τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι ποδοσφαιριστές της ΡΜ Λειψίας, θα παίξουν μετά από τον δύσκολο αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 1:1.

Έκτοι

Μετά από 26 γύρους στο γερμανικό πρωτάθλημα η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται στην έκτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχει 40 βαθμούς στο ενεργητικό της, χάνει τέσσερις βαθμούς από την Μπάγερν, η οποία είναι στην τέταρτη θέση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ομάδα από την Ανατολική Γερμανία συνεχίζει να αγωνίζεται στο Europa League, κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά, αποκλείοντας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι ηγέτες

Η Μπάγερν Μονάχου έπαιξε επίσης τον αγώνα στα μεσοβδόμαδα στην Τουρκία εναντίον της Μπεσίκτας στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η συνάντηση έληξε με πειστική νίκη της γερμανικής πρωταθλήτριας με σκορ 3:1. Η ομάδα του Jupp Heinkes είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, πηγαίνει στη Λειψία για να κερδίσει τρεις βαθμούς. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου είναι ηγέτης, έχοντας 66 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι 20 βαθμοί περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτης τη Σάλκε. Στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος οι “κόκκινοι” στην τρέχουσα σεζόν έπαιξαν 17 εκτός έδρας αγώνες, στους οποίους σημείωσαν 10 νίκες και 2 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 25:9.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή Μπάγερν Μονάχου είναι ανώτερη στην κατηγορία από την ΡΜ Λειψίας, οι παίκτες της Μπάγερν είναι σε τελεία φόρμα, παίζουν θαυμάσια εκτός έδρας και σίγουρα θα κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *