The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Λεβερκούζεν

RBLeipzig-BayerLeverkusen-08.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Απριλίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Ένας από τους αγώνες του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της ΡΜ Λειψίας και της Λεβερκούζεν. Οι «ταύροι» διεξάγουν επίμονη πάλη ενάντια Χοφενχάιμ και Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη θέση στις τρεις κορυφαίες ομάδες, ενώ οι «φαρμακοποιοί» με όλες τις δυνάμεις αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League, δηλαδή, θα υπάρχει υψηλό κίνητρο για τον επερχόμενο αγώνα, όσο στους μελλοντικούς γηπεδούχους, τόσο και στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους.

Μετά την ύφεση

Η ΡΜ Λειψίας κερδίζει ξανά και σκοράρει πολλά γκολ. Πριν από το διάλειμμα για τους αγώνα των εθνικών οι «ταύρων» ήταν στην πτώση, το Μάρτιο η ομάδα έχασε από την Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης και έπαιξε ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ. Τον Απρίλιο η ΡΜ Λειψίας έπαιξε δύο αγώνες και κέρδισε και τους δύο, στην αρχή νικήθηκε η Ντάρμστατ, ύστερα η Μάιντς. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 55 πόντοι και 10 πόντους διαφορά από την ομάδα από τη Βαυαρία.

Σύνδρομο ισοπαλίας

Η Λεβερκούζεν σε πέντε τελευταίους αγώνες σημείωσε τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Η ήττα συνέβη από την Χοφενχάιμ. Ενώ η νίκη καταγράφηκε στον αγώνα ενάντια Ντάρμστατ. Ένας μεγάλος αριθμός των αποτελέσματα ισοπαλίας δεν επιτρέπει στους «φαρμακοποιούς» να βρίσκονται στη ζώνη του Europa League. Αυτή τη στιγμή οι «φαρμακοποιοί» βρίσκονται στην 10η θέση στον πίνακα, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 35 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, ενώ οι «φαρμακοποιοί» έχουν εμφανή προβλήματα με τους εκτός έδρας δείκτες. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους είναι λογικό, και η απόδοση στη νίκη των «ταύρων» στο επερχόμενο παιχνίδι δεν είναι τόσο μικρή όσο θα μπορούσε να είναι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,55.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *