The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Rennes-PSG-14.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Ένας από τους αγώνες του 20ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν, δύο ομάδων, που μάχονται για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της Λιγκ 1. Στην τρέχουσα σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μεταξύ τους στην έδρας της παριζιάνικης ομάδας, εκείνο το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 4:0 υπέρ των πρωτευουσιάνων.

Δύσκολη περίοδος

Στο τέλος του 2016 ημερολογιακού έτους η Ρεν μπήκε στη γραμμή ηττών. Στη Λιγκ 1 οι “κόκκινο-μαύροι” έχασαν από την Μπαστιά και Ολιμπίκ Μαρσέιγ, στο Λιγκ Καπ διαγράφηκε η Μονακό με σκορ 0:7. Το 2017 ημερολογιακό έτος ξεκίνησε με νίκη επί της Μπιαρίτς με σκορ 6:0, που υποδεικνύει την ανάκαμψη αυτής της ομάδας. Αυτή τη στιγμή η Ρεν έχει στο ενεργητικό της 28 πόντους, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι στην έβδομη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1, έξι βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Europa League.

Κυνηγώντας τους ηγέτες

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν έχει παρατήσει λίγο τη θέση της στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Οι “κόκκινο-μπλε” μετά 19 γύρους βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη στη Λιγκ 1, πέντε βαθμούς πίσω από τον ηγέτη τη Νις. Στο ενεργητικό των Παριζιάνων είναι 39 πόντοι. Εκτός έδρας η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας 9 αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν σημαντικά τη Ρεν, οι “κόκκινο-μαύροι” παίζουν τέλεια εντός έδρας, ενώ η ΠΣΖ έχει μόνιμα προβλήματα σε εκτός έδρας αγώνες. Επιπλέον, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θέλουν πολύ να εκδικηθούν και για τη συντριπτική ήττα, η οποία συνέβη στον πρώτο γύρο από τη ΠΣΖ, οπότε με το μέγιστο κίνητρο έρχονται για το επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *