The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεν εναντίον Μαρσέιγ

Rennes-Marseille-13.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Η Ρεν μετά από 19 γύρους βρίσκεται στην ένατη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 25 βαθμοί. Η διαφορά από τη Νις και το TOP-6 είναι δύο βαθμούς. Είναι ενδιαφέρον ότι εντός και εκτός έδρας οι «κόκκινο-μαύροι» σημείωσαν περίπου τον ίδιο αριθμό βαθμών, 13:12. Πριν από το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα η Ρεν έχασε δύο φορές στη σειρά, πρώτα από την ΠΣΖ 1:4, στη συνέχεια από τη Μονακό 1:2. Σε γενικές γραμμές, οι «Les Rouge et Noir», για την Λιγκ 1 είναι ομάδα του «ύψους», ο μέσος δείκτης τερμάτων για τη συνάντηση με τη συμμετοχή των μελλοντικών γηπεδούχων είναι 2,63. Εντός έδρας η Ρεν έχει +4 =1 -4, η διαφορά τερμάτων είναι 10:11.

Η Μαρσέιγ στη τελική αγωνιστική μέρα του γαλλικού πρωταθλήματος πριν από το χειμερινό διάλλειμα στην έδρα της με αυτοπεποίθηση νίκησε τη Τρουά 3:1, αλλά ηττήθηκε από τον αντίπαλό της Λυών 0:2. Στην κατάταξη οι «λιμενεργάτες» εγκαταστάθηκαν στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από την Μονακό και τα «λιοντάρια» της Λυών που μοιράζονται τη δεύτερη και τη τρίτη θέση αποτελεί τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Γκαρσία τη φετινή σεζόν μπορεί να ονομαστεί εκτός έδρας παιχνιδιού, 18 βαθμούς από 38 σημειώθηκαν σε εκτός έδρας παιχνίδια, που δεν είναι λίγο. Συνολικά εκτός έδρας η Μαρσέιγ στην Λιγκ 1 έχει +5 =3 -2, η διαφορά τερμάτων 17:15, εντυπωσιακή είναι η ικανότητα των «λευκό-μπλε» να χάνουν, η οποία κατά μέσο όρο αποτελεί 1,5 γκολ ανά παιχνίδι εκτός έδρας.

Στην τρέχουσα σεζόν η Ρεν και η Μαρσέιγ έπαιξαν μεταξύ τους στο Λιγκ Καπ:

Ρεν – Μαρσέιγ 2:2.

Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων που αγωνίζονται για την πρόκριση στο TOP-3 της Λιγκ 1 Γαλλίας. Ο στόχος για τη σεζόν των μελλοντικών γηπεδούχων είναι η θέση στην πρώτη εξάδα, δηλ. πρόκριση στη ζώνη του Europa League.

Η Ρεν παίζει καλά στην έδρα της, καθώς και αυτή η ομάδα δεν κάθεται στην άμυνα, παίζει επίθεση, σκοράρει τακτικά στους αντιπάλους, στη Μαρσέιγ σε πρόσφατο αγώνα στο Λιγκ Καπ σκόραρε δύο φορές.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *