The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεν εναντίον Λυών

Rennes-Lyon-11.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν, Ρεν

Η Ρεν και η Λυών θα παίξουν μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησαν στο τρέχον πρωτάθλημα: η Ρεν εκτός έδρας πήρε ένα βαθμό, ενώ η Λυών εντός έδρας κέρδισε μια σαρωτική νίκη 4:0. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι  bookmakers είναι στην πλευρά των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και η Λυών δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορικά ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού. Ακόμη και τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν δείχνουν σαφώς ότι τα «λιοντάρια» παίζουν πολύ πιο σίγουρα εντός έδρας

Πολλοί τραυματισμένοι

Η Ρεν έχει έναν αριθμό των τραυματισμένων παικτών: Ribelin Gourcuff, Prshich, M`Boli, Amalfitano. Στον πρώτο γύρο του γαλλικού κυπέλλου η Ρεν εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Τρουά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες της Ρεν έπρεπε συνέχεια να ισοφαρίζουν, αλλά όλα τελείωσαν όχι και τόσο άσχημα για τους «ερυθρόμαυρους». Η Ρεν την περασμένη σεζόν υπήρξε ομάδα του «πάτους», εντός έδρας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχασαν μόνο 15 γκολ.

Σίγουρο ξεκίνημα

Η Λυών στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας εντός έδρας με σκορ 4:0 κέρδισε σίγουρη νίκη επί του πρωτάρη της Λιγκ 1, Στρασβούργο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Λυών ηγήθηκε στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος. Εκτός από τη Λυών τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους έχουν και άλλες ομάδες, αλλά στους δευτερογενείς δείκτες η Λυών έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

H Ρεν είναι ομάδα του «πάτους», με προβλήματα προσωπικού κιόλας, ενώ η Λυών εκτός έδρας παίζει πολύ λιγότερο αποτελεσματικά από ό, τι εντός έδρας. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι το over 3,5 δεν θα περάσει. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *