The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα

RealSociedad-Barcelona-19.01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ανοέτα

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι περιμένει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου την ερχόμενη Πέμπτη. Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς δισταγμό έδωσαν προτεραιότητα σε αυτό το ζευγάρι και στον επερχόμενο αγώνα στους Καταλανούς, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πολύ εντός έδρας ομάδα, ενώ οι Βάσκοι την τρέχουσα σεζόν είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Πέμπτη στην Πριμέρα

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από 18 γύρους έχει στο ενεργητικό της 32 πόντους και βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, όντας μαχητής για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Στην RS Cup πέρασε τη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές των Βάσκων στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας της η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν στο πρωτάθλημα έχει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: + 5 = 2-2.

Πάντα φαβορί

Η Μπαρτσελόνα είναι σημάδι της ποιότητας, αλλά αυτή τη σεζόν οι Καταλανοί έχουν επανειλημμένα σκοντάψει. Επιπλέον, το στάδιο αυτό του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας περιλαμβάνει δύο αγώνες, δηλαδή για τους Καταλανούς δεν είναι απαραίτητο να κερδίσουν στο Σαν Σεμπαστιάν. Και το πιο σημαντικό – σε τρεις ημέρες η Μπάρτσα πάλι θα πάει στη Χώρα των Βάσκων στην Έιμπαρ, και εκείνο τον αγώνα θα πρέπει να κερδίσει στα σίγουρα, γιατί θα είναι ματς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ισχυρή ομάδα που παίζει πολύ καλά εντός έδρας, η Μπαρτσελόνα δεν θα περάσει εύκολα, υπάρχει ακόμα αμφιβολία ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα είναι σε θέση να κερδίσει στο Σαν Σεμπαστιάν. Όσον αφορά τη γραμμή πονταρίσματος, υπάρχει σαφής υποεκτίμηση των μελλοντικών γηπεδούχων, και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια τέτοια κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *