The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη

RealMadrid-Sevilla-14.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 14 Μαΐου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Προτεινόμενο στοίχημα: under 4.5 με απόδοση 1,85

Έχοντας σκοράρει μόνο 1 βαθμό στους τελευταίους 2 γύρους, η Σεβίλλη απελπιστικά μείνει πίσω από την Ατλέτικο και χάνει την πραγματική ευκαιρία να πάρει την τρίτη θέση. Παράλληλα η διαφορά από την 5η θέση είναι 6 βαθμούς 2 γύρους πριν το τέλος, και στον τελευταίο γύρο – το παιχνίδι εντός έδρας με την Οσασούνα που έχει αποκλειστεί. Με απλά λόγια, η Σεβίλλη σίγουρα δεν θα κουνηθεί από την τέταρτη θέση, και έτσι στερείται των κινήτρων στο τουρνουά και είναι απίθανο να δώσει μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι αυτή τη φορά.

Σε γενικές γραμμές, μόνο σε 1 από τους 8 αγώνες εκτός έδρας κόντρα στους εκπροσώπους του πάνω μέρος του πίνακα η Σεβίλλη σκόραρε πάνω από 1 γκολ. Εκτός έδρας στην Μπάρτσα και Βιγιαρεάλ οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν σκοράρει, στην Ατλέτικο – μόνο 1 γκολ. Τώρα, μία εβδομάδα πριν από το τέλος της σεζόν, χωρίς κίνητρα στο τουρνουά η Σεβίλλης δύσκολα να σκοράρει πολλά. Είτε 0 είτε 1. Ως συνήθως εκτός έδρας στους αγώνες παρόμοιας δυσκολίας.

Ειδικά επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει προσεκτικά όπως ποτέ. Η Μαδρίτης συνεχίζει να παλεύει για τον τίτλο, δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Είναι τόσο συγκεντρωμένοι, που στον τελευταίο γύρο έπαιξαν στο μηδέν, κάτι που σπάνια συμεβαίνει.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι η μόνη ομάδα από την κορυφή 13, η οποία σκόραρε στο Μπερναμπέου πάνω από 1 μπάλα. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια εντός έδρας εναντίον των ηγετών και μεσαίους της Πριμέρας τα ζαχαρωτά είτε έπαιζαν στο μηδέν, είτε έχαναν ακριβώς 1 γκολ. Με λίγα λόγια η Σεβίλλη στην καλύτερη περίπτωση για τον εαυτό της θα σκοράρει 1 γκολ, όχι περισσότερο.

Πόσα θα σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης; 4-5; Δύσκολα. Πρώτον, καμία από τις ομάδες top-7 της Πριμέρας δεν έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερο από τους τρεις. Άλλο πράγμα να νικάς τη Γρανάδα και Λεγανές, και άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι με πιο ειδικευμένους αντιπάλους. Τα εντός έδρας παιχνίδια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1:1, Βιγιαρεάλ 1:1, Μπιλμπάο 2:1, Σοσιεδάδ 3:0, Eibar 1:1, Εσπανιόλ 2:0… Στην πραγματικότητα, μόνο η Γρανάδα και η Οσασούνα έχασε πάνω από 3 γκολ στο Μπερναμπέου, είναι ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη αποκλειστεί στη Σεγούντα. Οι υπόλοιπες 16 ομάδες δεν έχαναν πάνω από 3.

Επιπλέον, η Ρεάλ είναι κουρασμένη μετά από δύο τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η έλλειψη της φρεσκάδας δεν θα επιτρέψει να καταστρέψει τη Σεβίλλη. Και είναι πιο λογικό να διατηρήσει την ενέργεια, θα είναι χρήσιμη. Τέλος, η ομάδα του Jorge Sampaoli δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αλλά μαχητές υψηλού επιπέδου του Champions League. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους νικήσει.

Η πρόβλεψή μου είναι: ο αγώνας θα έχει λιγότερα από 4,5 γκολ. Σε γενικές γραμμές, από την Σεβίλλη περιμένω το ανώτατο 1 γκολ, από την Ρεάλ Μαδρίτης – 3. Το under 4.5 πέρασε σε 9 από τα 11 παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στις επτά κορυφαίες ομάδες, καθώς και σε όλα τα 11 παιχνίδια της Σεβίλλης αυτής της κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν 2:1, οι προηγούμενες επισκέψεις της  Σεβίλλης στο Μπερναμπέου στο πρωτάθλημα – 4:0 και 2:1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *