The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπάγερν Μονάχου

RealMadrid-BayernMunich-01.05

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01/05/2018 στις 9:45 μ.μ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε με επιτυχία στον πρώτο αγώνα, νικώντας την Μπάγερν 1:2. Η ομάδα του Ζιντάν επανέλαβε την επιτυχία ενός έτους στο Allianz Arena και κατάφερε να βελτιώσει τη θέση της πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά στην τρέχουσα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη χάσει στην έδρα της από την Γιουβέντους στην Τσάμπιονς Λιγκ 1:3, και μόνο χάρη στους εκτός έδρας γκολ προκρίθηκε περαιτέρω.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα, αλλά η εφαρμογή απέτυχε σε μεγάλο βαθμό στη γερμανική ομάδα. Οι τραυματισμοί του Robben και του Boateng, μαζί με τα υπάρχοντα προβλήματα υγείας στους Vidal, Neuer και Alabes, έφεραν τους Munichers σε άβολη θέση πριν από τη δεύτερη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της θα προσπαθήσει να παίξει και πάλι σε αντεπιθέσεις, με το οποίο έχει πιάσει την Μπάγερν Μονάχου κατά τη διάρκεια του γκολ του Assencio στο Allianz Arena. Η ενδεκάδα του Μονάχου δημιουργούσε πολύ καλά τις ευκαιρίες, αλλά όλη η επιθετική δύναμη της ομάδας περνούσε αποκλειστικά από την αριστερή πλευρά της επίθεσης, καθώς ο Robben τραυματίστηκε στο όγδοο λεπτό. Δεδομένου του τραυματισμού που υπέστη ο Carvajal στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό μπορεί να γίνει ευάλωτο σημείο για τις «μαρέγκες» και σωτηρία για την ομάδα του Heinckes. Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι + σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *