The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάλαγα

RealMadrid-Malaga-25.11

Πριμέρα ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μάλαγα σε κρίση. Η Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή τη σεζόν παίζει ασταθές, κρατιέται στο TOP-3 της Πριμέρας, αλλά έχει μεγάλη διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Το τελευταίο μεσοβδόμαδο οι «μαρέγκες» είχαν έναν καλό αγώνα κατά του ΑΠΟΕΛ Κύπρου, νίκησαν συντριπτικά τον αντίπαλο, δείχνοντας στο σύνολο της Ευρώπης, ότι «ο βασιλιάς έχει επιστρέψει».

Είναι απαραίτητο να καλύψουν τη διαφορά

Μετά από 12 γύρους στην Πριμέρα στο ενεργητικό της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν 24 βαθμοί και η τρίτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά με την Καταλανική Μπαρτσελόνα είναι 10 μονάδες, με τη Βαλένθια, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς. Συνολικά στην έδρα τους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας της σεζόν 2017–18 οι “βασιλιάδες” έπαιξαν έξι αγώνες, στους οποίους είναι μόνο το 50% των νικών. Πρέπει να βελτιώνουν την εντός έδρας στατιστική, επιπλέον, η διαφορά τερμάτων των «μαρέγκων» είναι πολύ χειρότερη από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να τη βελτιώσουν και αυτή.

Επιτυχίες

Η Μάλαγα ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα, αλλά σταδιακά οι «γαύρος» βγήκαν από την κρίση, ήταν σε θέση ακόμη στα τρία τελευταία παιχνίδια να νικήσουν δύο φορές τη Θέλτα και Ντεπορτίβο, όμως, και οι δύο νίκες αυτές ήταν εντός έδρας. Εκτός έδρας η στατιστική των νότιων είναι απλά χάλια: έξι ήττες στους έξι αγώνες, 0 γκολ σκόραραν και 13 έχασαν. Με τέτοια στατιστική είναι πολύ δύσκολο να υπολογίζουν σε κάτι σοβαρό στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ έχει βρει το παιχνίδι της, η ομάδα του Ζιντάν θα βελτιώνει όχι μόνο τη βαθμολογική ισορροπία, αλλά και τη διαφορά τερμάτων, και η Μάλαγα είναι τέλειος αντίπαλος για κάτι τέτοιο, γιατί οι «μπλε-άσπροι» δεν ξέρουν καθόλου να παίξουν εκτός έδρας, χάνοντας ανά παιχνίδι περισσότερο από δύο στόχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,70.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *