The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λα Κορούνια

realmadrid-deportivolacoruna-10-12

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε έναν παράξενο αγώνα στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στην αρχή οι “βασιλιάδες” έπαιξαν πολύ ισχυρό πρώτο ημίχρονο, έντονα ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, όπου σκόραραν το δεύτερο γκολ, αλλά μετά από αυτό σαν να παράτησαν να παίζουν. Ως αποτέλεσμα, μόνο ισοπαλία και η δεύτερη θέση στον όμιλο του Champions League. Ο μελλοντικός αντίπαλος των “ζαχαρωτών” θα είναι Ντεπορτίβο από τη Λα Κορούνια, η οποία έπαιξε πολύ καλά το τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας στη Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ηγέτες

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από το επερχόμενο παιχνίδι έχει στο ενεργητικό της 34 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι “βασιλιάδες” έχουν σημειώσει 10 νίκες σε 14 παιχνίδια και τέσσερις ισοπαλίες. Εντός έδρας της η ομάδα του Ζιντάν έπαιξε επτά συναντήσεις, όπου σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Κατά μέσο όρο σε εντός έδρας ματς η Ρεάλ σκόραρε 3,3 γκολ ανά παιχνίδι.

16-οι

Η Ντεπορτίβο μετά από 14 αγώνες στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος κατάφερε να σκοράρει 13 πόντους και βρίσκεται τώρα στην 16η θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μετά από μια σειρά ήττες από τη Σεβίλλη, Μάλαγα και Ρεάλ Μπέτις οι «λευκό-μπλε» σκόραραν στην αναμέτρηση εναντίον Σοσιεδάδ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 5:1. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι η ομάδα του Gaizka Garitano απόκτησε τέλεια φόρμα και θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει την ομάδα από την πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη χαμένη νίκη επί της γερμανικής Μπορούσια, θα προσπαθήσει να πάρει την ικανοποίηση, νικώντας τη Λα Κορούνια. Και δεν θα είναι έκπληξη αν αυτή η νίκη θα γίνει συντριπτική. Αλλά η ίσια η Ντεπορ μπορεί να υπολογίζει ένα γκολ στο δίχτυ των “ζαχαρωτών”. δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: over 3.5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *