The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπάγερν Μονάχου

RealMadrid-BayernMunich-18.04 (1)

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου θα παίξουν το δεύτερο αγώνα του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα, Μαδρίτη. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των αντιπάλων έληξε με σκορ 2:1 υπέρ των «βασιλιάδων», το οποίο ήταν λίγο περίεργο, δεδομένης της εντός έδρα στατιστικής της Μπάγερν στην τρέχουσα σεζόν. Τώρα οι «μαρέγκες» θα αρκεστούν και με μια ισοπαλία για να προκριθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η μοναδική ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Ατλέτικο στην Πριμέρα, το σκορ του αγώνα ήταν 1:1, και οι νίκες έπεσαν στις μάχες κατά της Αλαβές, Λεγανές, Μπάγερν και Σπόρτινγκ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της είναι 75 πόντοι και τρεις μονάδες χάντικαπ από την Μπαρτσελόνα.

Περισσότερο χάσιμο πόντων

Η Μπάγερν ήρθε στους αποφασιστικούς αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης όχι στην καλύτερη της κατάσταση. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της Μπάγερν και στη Μπουντεσλίγκα, γιατί εκτός από τη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ τον τελευταίο καιρό η Μπάγερν κατάφερε να χάσει από τη Χοφενχάιμ και να παίξει ισοπαλία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν με σκορ 0:0. Εκτός έδρας παιχνίδια τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία για τους «κόκκινους».

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάζεται και πάρα πολύ να κερδίσει στην επερχόμενη συνάντηση τη Μπάγερν, θα αρκεστεί με την ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι οι «βασιλιάδες» θα παίξουν τον αγώνα του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο μέγιστο. Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας της είναι πολύ ισχυρή, που φαίνεται καλά από τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας σε εντός έδρας αγώνες, όσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο και στην Πριμέρα. Ενώ η Μπάγερν εκτός έδρας συχνά έχει προβλήματα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρεάλ δε θα χάσει με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *