The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

RealMadrid-AtleticoMadrid-08.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 8 Απριλίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, και οι δύο ομάδες παλεύουν για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, και η νίκη των «στρωματάδων» είναι η μόνη ευκαιρία για αυτή την ομάδα να επηρεάσει σοβαρά τη μάχη για τον τίτλο. Ενώ η νίκη της Ρεάλ θα σήμαινε ότι οι «στρωματάδες» το μέγιστο που θα μπορούσαν να ονειρευτούν είναι η τρίτη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ηγέτες της Πριμέρα Ντιβισιόν

Στο ενεργητικό της Ρεάλ είναι 71 πόντοι και η πρώτη θέση στον πίνακα της Πριμέρα. Η Μπαρτσελόνα «κρέμεται στην ουρά», οι Καταλανοί έχουν μόνο δύο μονάδες λιγότερο, αλλά την ίδια στιγμή οι «μαρέγκες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ρεάλ Μαδρίτης μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Νάπολι, Μπέτις, Αθλέτικ, Ντεπορτίβο, Αλαβές και Λεγανές.

Εξαιρετική φόρμα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια με μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Γρανάδα, Σεβίλλη, Μάλαγα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η ισοπαλία έλαβε χώρα στο ματς με την Μπάγερ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ενεργητικό των «στρωματάδων» υπάρχουν 61 βαθμοί, εκτός έδρας η Ατλέτικο στο πλαίσιο της Πριμέρα έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο παίζουν μεταξύ τους το ερχόμενο Σάββατο. Σε αυτό το ζευγάρι οι «μαρέγκες» είναι το ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πολύ ισχυρή τον τελευταίο καιρό, εκτός από αυτό η ομάδα σχεδόν δεν χάνει τους πόντους στα εντός έδρας παιχνίδια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *