The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Νάπολι

RealMadrid-Napoli-15.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν δύο ματς των πλέι-οφ του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», και είναι λογικό ότι οι “βασιλιάδες” σε αυτή τη συνάντηση είναι ξεκάθαρο φαβορί στις εταιρείες στοιχημάτων. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει πολύ καλά εντός έδρας, ενώ η Νάπολι καθόλου σπανίως έχει προβλήματα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Ηγέτης της Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 20 γύρους στο πρωτάθλημα έχει στο ενεργητικό της 49 πόντους και είναι στην πρώτη θέση στην κατάταξη του ελίτ Λιγκ Ισπανίας. Εντός έδρας της η Ρεάλ Μαδρίτη έχει παίξει 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσε εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 29:10. Στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Σπόρτινγκ και τη Λέγια, ισοπαλία καταγράφηκε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Καλή κατάσταση

Η Νάπολι τώρα είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Surrey έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μίλαν, Φιορεντίνα, Μπολόνια και Τζένοα, η ισοπαλία συνέβη με την Παλέρμο. Στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ναπολιτάνοι έχουν παίξει αυτή τη σεζόν τρία εκτός έδρας παιχνίδια: δύο φορές νίκησαν την Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου και έπαιξαν ισοπαλία με την Μπεσίκτας. Στη Σέριε A η Νάπολι εκτός έδρας έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας της είναι πολύ ισχυρή, αυτή η ομάδα είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης, και πρόκειται να υπερασπιστεί τον τίτλο αυτό στην τρέχουσα σεζόν. Με τη σειρά της για την Νάπολι και η πρόκριση στα πλέι-οφ είναι πραγματική επιτυχία, είναι απίθανο οι Ναπολιτάνοι να καταφέρουν να προκριθούν παραπέρα στο τουρνουά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρέαλ με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *