The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη

realmadrid-sevilla-04-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Στο πλαίσιο των 16 του ισπανικού Κυπέλλου η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη, δηλαδή, ήδη σε αυτό το πρώιμο στάδιο συναντιούνται οι ομάδες, οι οποίες στη σεζόν 2016-17 αγωνίζονται για τη νίκη στην Πριμέρα. Ξεκάθαρο φαβορί τους επερχόμενου ματς είναι οι παίκτες της Ρεάλ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατά την τρέχουσα περιοδεία έχουν μάθει να παίζουν εκτός έδρας, και ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν περισσότερο από μία νίκη εκτός έδρας.

Κυνηγώντας το διπλό

Στην τρέχουσα σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει βάλει σκοπό να κερδίσει και τα δύο εγχώρια τρόπαια, δηλαδή την Πριμέρα και το Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας. Τη νίκη στο Champions League ο Γάλλος τεχνικός επίσης δεν θα αρνηθεί, αλλά η προτεραιότητα είναι τώρα σαφώς στον εθνικό διαγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, το κίνητρο των παικτών με λευκές μπλούζες για το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι τεράστιο, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου αδύναμος.

Εκτός έδρας δεν είναι άσχημα

Μετά από 16 γύρους στην Πριμέρα η Σεβίλλη βρίσκεται στην τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, που είναι η απόλυτη αύξηση για αυτή την ομάδα. Εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» στο ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξαν οκτώ παιχνίδια, στα οποία έχουν σημειώσει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αυτή η στατιστική λέει ότι η Σεβίλλη τελικά έμαθε να παίζει όχι μόνο στο Πιθχουάν, αλλά και εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα, θα κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτή η νίκη θα είναι εύκολη για τους “βασιλιάδες”. Η Σεβίλλη δεν είναι αντίθετη η ίδια να αγωνιστεί για το ισπανικό τρόπαιο, πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τα κύπελλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Σεβίλλης με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *