The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ εναντίον ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

RapidVienna-Salzburg-01.06

Κύπελλο Αυστρίας, Τελικός

Την 1η Ιουνίου στις 09:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Klagenfurt στο γήπεδο «Wörthersee-Stadion» η Ράπιντ Βιέννης θα παίξει εναντίον Σάλτσμπουργκ στον τελικό του Κυπέλλου Αυστρίας.

Η Ράπιντ Βιέννης στο τρέχον πρωτάθλημα παίζει αδύναμα, σε 35 γύρους σημείωσε 43 πόντους, με διαφορά τερμάτων 50-41 και καταλαμβάνει την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η μόνη δυνατότητα να ομορφύνει λίγο την σεζόν και να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την επόμενη χρονιά είναι να κερδίσει το Κύπελλο. Στο Κύπελλο η ενδεκάδα του Νταμίρ Καναδά ξεκίνησε από τους 64, νικώντας διαδοχικά την Καραμπάχ Βιέννη 3:1, Λέομπεντορφ 1:0, Λιτς 4:0, Πόλτεν 3:1 και στο ημιτελικό τη Λίντσερ 2:1. Στα πέντε παιχνίδια του Κυπέλλου η Ράπιντ έχει σκοράρει 13 γκολ και έχασε τρία.

Η Σάλτσμπουργκ για τέταρτη συνεχόμενη φορά έγινε πρωταθλήτρια της Αυστρίας, και με μεγάλο πλεονέκτημα των 18 πόντων από το πλησιέστερο διώκτη. Στους 35 γύρους η ενδεκάδα του Όσκαρ Γκαρσία σκόραρε 78 πόντους, η διαφορά τερμάτων είναι 73-24. Η Red Bull στο δρόμο προς τον τελικό του Κυπέλλου Αυστρίας νίκησε τη Forvets Steyr 3:1, Μάνσντορφ 7:1, Τιμ Βιέννης 2:0, Κάφενμπεργκ 2:1, και στο ημιτελικό την Αντμίρα 5:0. Συνολικά σε πέντε παιχνίδια σκόραρε 19 και έχασε 3 γκολ.

Η Σάλτσμπουργκ έχει να χάσει από την Ράπιντ εφτά αγώνες στη σειρά από την 1 Αυγούστου του 2015, κερδίζοντας πέντε αγώνες και δύο φορές παίζοντας ισοπαλία. Η σειρά των νικών της «Red Bull» αποτελείται από τρία ματς με συνολικό σκορ 4:1. Σήμερα στην Αυστρία υπάρχει ένας σύλλογος ένα κεφάλι υψηλότερος από τους άλλους, και αυτό θα το αποδείξει στον τελικό. Η πρόβλεψή μας για αυτό το ματς είναι: νίκη της Σάλτσμπουργκ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *