The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρίο Άβε εναντίον Μπελενένσες

RioAve-Belenenses-07.08

Λίγκα Πορτογαλίας

6/8/2017, 11:00 μ.μ.

Estádio dos Arcos, Vila do Conde

Στις 7 Αυγούστου στις 11:00 μ.μ. στο Vila do Conde στο γήπεδο «Ρίο Άβε» η Ρίο Άβε θα φιλοξενεί την Μπελενένσες στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας της σεζόν 2017–18.

Η Ρίο Άβε το τελευταίο πρωτάθλημα τερμάτισε στην έβδομη θέση με 49 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 41-39. Το καλοκαίρι η ομάδα έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, σημείωσε δύο νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα, σκόραρε έξι γκολ και έφαγε 3. Η τακτική της Ρίο Άβε παραμένει όπως και πριν ίδια – αξιόπιστη άμυνα, και στην επίθεση όπως βγει. Η Ρίο Άβε είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, ξεκινώντας από 3 Δεκεμβρίου του 2016 σε 12 παιχνίδια εντός έδρας έχασε μόνο μία φορά, με 4 ισοπαλίες και 7 νίκες.

Η Μπελενένσες ήταν ανεπιτυχής την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας μόλις στην 14η θέση στον πίνακα με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27-45. Εκτός εποχής οι «Pastéis» έπαιξαν 5 αγώνες, σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επίσης η ομάδα του Domingos Pasiensii έπαιξε επίσημο αγώνα, όπου έχασε από τη Ρεάλ ΣΚ στη Λιγκ Καπ 0:1.

Η Ρίο Άβε και η Μπελενένσες είναι τυπικές μεσαίες ομάδες της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, οι οποίες κάτω από ευνοϊκές συνθήκες μπορούν να πετύχουν και να πάρουν θέση στο Top-6, αλλά μπορούν και να αγωνίζονται για την επιβίωση στην ελίτ. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες δεν διακρίθηκαν με την αποτελεσματικότητα, έτσι και στο προσωπικό παιχνίδι, μετά τις θερινές διακοπές, δεν νομίζω ότι θα παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Πρόβλεψη: udner 2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *