The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρέιντζερς εναντίον Ινβερνές

rangers-inverness-24-12

Πρέμιερσιπ Σκωτίας

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άιμπροξ

Ο μόνος άξιος ανταγωνιστής της Σέλτικ στη Πρέμιερσιπ Σκωτίας η ομάδα Ρέιντζερς Γλασκόβης το επόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ινβερνές, ένα από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Εάν από την κορυφή της βαθμολογίας η Σέλτικ δεν μπορεί να κουνηθεί ακόμα και με το τρακτέρ, στο κάτω μέρος της Πρέμιερσιπ γίνεται χαμός. Οι τέσσερις ομάδες έχουν από 16 βαθμούς, η ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ έχει 17, η Κιλμάρνοκ 19. Ο αγώνας στο κάτω μέρος μιλάμε είναι πολύ σοβαρός, αλλά αν υπάρχουν ευκαιρίες για την Ινβερνές στο παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος;

Δεύτερη στη Σκωτία

Για Ρέιντζερς Γλασκόβης η τρέχουσα σεζόν είναι η πρώτη στην ελίτ μετά από την μακροχρόνια επιστροφή. Προς το παρόν δε θα καταφέρει να αντισταθεί αξιοπρεπώς στην Σέλτικ, αλλά είναι θέμα χρόνου και χρήματος. Η ομάδα είχε καθοριστεί στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, έχει στο ενεργητικό της 35 πόντους και απέχει από τους “Κέλτες” 14 πόντους. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των αντιπάλων στο πρωτάθλημα, είναι ήδη δυνατό να συγχαρούμε τη Σέλτικ με τον τίτλο της πρωταθλήτριας, αλλά η Ρέιντζερς θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μη χάσει τη δεύτερη θέση της.

Με 16 πόντους

Η Ινβερνές έχει 16 πόντους στο ενεργητικό. Αυτή η ομάδα μοιράζεται τις 9-12 θέσεις με Χάμιλτον, Νταντί και Πάρτικ Θιστλ. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, έτσι ώστε ακόμη και εκτός έδρας αυτές οι ομάδες προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους βαθμούς για να διατηρήσουν τη θέση τους στην ελίτ. Εκτός έδρας η Ινβερνές έπαιξε εννέα αγώνες, όπου σημείωσε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρέιντζερς δεν χάνει την ελπίδα να φτάσει τη Σέλτικ στην κούρσα για το τίτλο, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο τουλάχιστον να μην χάσει από τους “Κέλτες” στη δυναμική των αποτελεσμάτων, δηλαδή να νικήσει τους αντιπάλους της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή: νίκη της  Ρέιντζερς Γλασκόβης με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *