The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο εναντίον Μαρίτιμο

porto-maritimo-15-12

Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας

αύριο, 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ντραγκάο

Την Πέμπτη ένας από τους ηγέτες του πορτογαλικού πρωταθλήματος η ομάδα Πόρτο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα μεσαίας κατηγορίας της Λίγκα Σαγκρές τη Μαρίτιμο. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αμφισβητούν καθόλου στη νίκη των “δράκων” και δίνουν στη νίκη τους απόδοση κοντά στο 1,20.

Ένας από τους ηγέτες

Η Πόρτο με αισιοδοξία ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Champions League, κερδίζοντας στον έκτο γύρο την αγγλική Λέστερ με σκορ 5:0, και με αυτό διασφαλίζοντας το εισιτήριο για το γύρο των πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Μετά τον αγώνα με τους «αλεπούδες» οι «λευκό-μπλε» έχουν παίξει έναν αγώνα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας εναντίον Φεϊρένσε. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εκτός έδρας και έφερε στην Πόρτο σημαντική νίκη με σκορ 4:0. Μετά από 13 γύρους των παιχνιδιών στη Λίγκα Σαγκρές οι “δράκοι” βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τέσσερις μονάδες πίσω από την Μπενφίκα. Εντός έδρας οι “δράκοι” έχουν παίξει έξι αγώνες, όπου σκόραραν δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Υποτιμημένη ομάδα

Την ίδια στιγμή η Μαρίτιμο δεν είναι το πάτος της πορτογαλικής ελίτ πρωταθλήματος. Εκτός έδρας η ομάδα αυτή τη σεζόν έπαιξε επτά παιχνίδια, και έχει κιόλας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μετά από 13 γύρους στο ενεργητικό της Μαρίτιμο είναι 17 πόντοι και η όγδοη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Πορτογαλίας. Θα είναι δύσκολο για αυτήν την ομάδα να πάρει τους βαθμούς από την Πόρτο, αλλά θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα στους “δράκους”.

Πρόβλεψη

Να αναμένουμε πολλά γκολ ακόμη από την Πόρτο σε αυτό το ματς, μάλλον, δεν πρέπει. Η Μαρίτιμο σε 13 γύρους έχει χάσει μόλις 11 γκολ. Αυτή η ομάδα ταξιδεύει στην Πόρτο με ένα μόνο σκοπό να υπερασπιστεί την εστία της, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *