The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο εναντίον Λίβερπουλ

Porto-Liverpool-14.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρίμα, που οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν τη τωρινή Πόρτο. Μάλλον είναι ακόμα ζωντανή ή ήττα των Πορτογάλων στη φάση των ομίλων από τη τουρκική Μπεσίκτας στην έδρα τους. Πολύ κρίμα αν είναι έτσι. Ο προπονητής Κονσεσάου κατάφερε να φτιάξει πολύ καλοστημένη ομάδα, 12 παίκτες από τη σύνθεση σκόραραν στην τρέχουσα σεζόν. Ακόμα και οι αμυντικοί σκόραραν από δύο γκολ. στο πρωτάθλημά της η Πόρτο σημείωσε 49 γκολ σε 20 γύρους. Στην έδρα της νίκησε 10 από 11 αγώνες, παίζοντας ισοπαλία μόνο με την Μπενφίκα, ενώ σε 6 από 11 αγώνες δεν έχασε καθόλου στο δίχτυο της.

Η Λίβερπουλ είναι δυνατή, δεν είναι δώρο ακόμα και εκτός έδρας. Αυτή η ομάδα κάποτε νίκησε το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μίλαν, χάνοντας στη μέση του δεύτερου ημιχρόνου 0:3. Η Λίβερπουλ νίκησε στον όμιλό της, κερδίζοντας εκτός έδρα τη Μάριμπορ και τη Σπάρτακ Μόσχας από 7:0. Αλλά η Πότρο δεν είναι Μάριμπορ ούτε η Σπάρτακ Μόσχας. Εάν αποκλείσουμε την πιο πάνω αναφερόμενη ήττα από την Μπεσίκτας στη φάση των ομίλων, η Πόρτο έχει να χάσει εντός έδρας εδώ και δέκα μήνες στη σειρά. Μόνο  τρεις φορές  έπαιξε ισοπαλία, κερδίζοντας 18 αγώνες.

Ενώ η Λίβερπουλ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός από τις συντριπτικές νίκες επί των Ρώσων και Σλοβένων, στη Σεβίλλη έπαιξε ισοπαλία. Τρεις βδομάδες πριν στο πλαίσιο του πρωταθλήματός της έχασε εκτός έδρα από τη Σουόνσι. Οπότε δε θα βιαζόμουν να ποντάρω στους Άγγλους σ’ αυτό τον αγώνα. Δεν είναι και τόσο πιο δυνατοί από τους Πορτογάλους (εάν είναι).

Ενώ τουλάχιστον στη μην ήττα της Πόρτο εδώ θα ποντάρω. Η ομάδα δεν έχει απώλειες. Ο Αμπουμπακάρ και ο Μαρέγκα, οι οποίοι σημείωσαν από 15 γκολ αυτή τη σεζόν, είναι στις θέσεις τους. Στο πρωτάθλημα μετά από τη νίκη επί της Σάβις  4:0 στον τελευταίο γύρο βγήκε επιτέλους στην πρώτη θέση. Στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας μία βδομάδα πριν νίκησε τη Σπόρτινγκ. Έτσι η διάθεση της ομάδας είναι καλή.

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί ένδεκα χρόνια πριν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Εκτός έδρας η Πόρτο έχασε, ενώ στην έδρα της έπαιξε ισοπαλία.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *