The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο εναντίον Γιουβέντους

Porto-Juventus-23.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ντραγκάο

Την ερχόμενη Τετάρτη στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η μονομαχία μεταξύ Πόρτο και Γιουβέντους. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν, παρά τον παράγοντα έδρας, ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι την ομάδα από το Τορίνο, ίσως και έχουν δίκιο. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Πόρτο έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό αρκετά καλή κατάσταση, η ομάδα μόνο κέρδιζε στα πέντε τελευταία παιχνίδια, γι’ αυτό δεν πρέπει να υποτιμούμε την ομάδα από την νότιο-δυτική Ευρώπη.

Στον αγώνα

Η Πόρτο τη σεζόν 2016 – 17 έθεσε ως στόχο να διεκδικήσει εκ νέου την πορτογαλική κορώνα. Τώρα στο ενεργητικό των «λευκό-μπλε» είναι 53 βαθμοί και η δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Λίγκα Σάγκρες, μία μονάδα μπροστά από τους “δράκους” είναι η Μπενφίκα, η οποία ηγείται το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Εντός έδρας της στο πλαίσιο του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Πόρτο έπαιξε 12 αγώνες, όπου σημείωσε 11 νίκες και μόνο μία ισοπαλία.

Η Γιούβε στην κορυφή

Αλλά και η Γιουβέντους προκαλεί αίσθηση στην ιταλική Σέριε A. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα του Τορίνο μόνο κέρδιζε, και οι ηττημένοι ομάδες ήταν: Σασουόλο, Ίντερ, Κροτόνε, Κάλιαρι και Παλέρμο. Τον τελευταίο αγώνα οι «ζέβρες» έπαιξαν εντός έδρας κόντρα στους Σικελούς και κέρδισαν 4:1, δείχνοντας καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Αλλά το επερχόμενο παιχνίδι για την ενδεκάδα του Allegri δεν είναι εντός έδρας, αλλά εκτός, και όπως γνωρίζουμε, εκτός έδρας οι “ζέβρες” μερικές φορές αποτυγχάνουν, όπως ήταν σε παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ, Μίλαν, Φιορεντίνα και Τζένοα.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο είναι ένας έμπειρος μαχητής στο τουρνουά, που δεν πρέπει να υποτιμάται, η γραμμή για την επερχόμενη συνάντηση είναι κάπως στριμμένη, με αποτέλεσμα το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται εντελώς λογική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Πόρτο δε θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *