The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο εναντίον Φεϊρένσε

porto-feirense-29-12

Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας

“Ντράγκαν”, Πόρτο

Ημερομηνία αγώνα:  29/12/2016 09:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας ένας από τους ηγέτες της Λίγκα Σάγκρες η Πόρτο εντός έδρας της θα φιλοξένει το αουτσάιντερ της πορτογαλικής ελίτ την ομάδα Φεϊρένσε. Η κατάσταση στο τουρνουά στον προκριματικό όμιλο Β, όπου παίζουν οι μελλοντικοί αντίπαλοι, είναι η εξής: η Πόρτο με ένα βαθμό μετά από ένα παιχνίδι βρίσκεται στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και χάνει από τον αρχηγό του ομίλου, Μορεϊρένσε ΦΚ, δύο βαθμούς. Με τη σειρά της η Φεϊρένσε βρίσκεται με μηδέν βαθμούς στην τέταρτη θέση.

Εντός έδρας Πόρτο

Είναι δύσκολο να πούμε πόσο σημαντική για τους “δράκους” είναι η Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Τώρα η ομάδα του Nuno Espírito Santo βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα της Λίγκα Σάγκρες, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη Μπενφίκα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι “δράκοι” προκριθήκαν στους «16» του Champions League. Αλλά από την άλλη πλευρά το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι εντός έδρας, όπου η Πόρτο ανέκαθεν έπαιζε με αυξημένα κίνητρα.

Φεϊρένσε σε κρίση

Με τη σειρά της ο κύριος στόχος της Φεϊρένσε για τη σεζόν είναι να διατηρήσει τη θέση της στην Λίγκα Σάγκρες. Στο πλαίσιο της πορτογαλικής ελίτ η Φεϊρένσε έπαιξε επτά εκτός έδρας αγώνες, όπου κατάφερε να σκοράρει μόλις επτά πόντους, σημειώνοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 7-15.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο δύσκολα να βγει στον επερχόμενο αγώνα με βασική σύνθεση, σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές, αλλά αλλαγές θα έχει και η Φεϊρένσε, η οποία φαίνεται αρκετά αδύναμη σε εκτός έδρας παιχνίδια. Ο παράγοντας της έδρας στον αγώνα μεταξύ της Πόρτο και Φεϊρένσε πρέπει να είναι ζωτικής σημασίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Πόρτο με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *