The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ εναντίον Μπορντό

PSG-Bordeaux-30.09

Λιγκ 1 Γαλλίας

30 Σεπτεμβρίου 2017, 06:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 06:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στον 8ο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας έχει προγραμματιστεί ο αγώνας στο στάδιο “Park-de-Prince” μεταξύ ΠΣΖ και Μπορντό.

Στις 27 Σεπτεμβρίου την Τετάρτη η ΠΣΖ έπαιξε στο δεύτερο γύρο στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αντίπαλος των Παριζιάνων ήταν η Μπάγερν, η οποία ερήμην θεωρούταν μία από τις πιο ισχυρές ομάδες αυτού του τουρνουά. Με το πόση ευκολία η ΠΣΖ κέρδισε τους Γερμανούς, θα ζηλεύει και η Μπάρτσα με την Ρεάλ ακόμα. Η νίκη με το σκορ 3:0 ήταν ήδη η 9η σε αυτή τη σεζόν, καθώς και έφτασε τον αριθμό των αήττητων συναντήσεων της ΠΣΖ σε 10 στη σειρά. Όσο για τους εντός έδρας αγώνες στη Λιγκ 1, για σήμερα είναι 4. Έχοντας νικήσει την Αμιέν, Τουλούζ, Σεντ Ετιέν και Λυών με συνολικό σκορ 13:2, η ΠΣΖ παραμένει η καλύτερη γηπεδούχος στο πρωτάθλημα.

Η λαμπρή πρόοδος στην αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος διαφέρει την Μπορντό. Μαζί με τη ΠΣΖ οι “Giraudinians” παραμένουν οι μοναδικές ομάδες, οι οποίες δεν είχαν σημειώσει ήττες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, σε αντίθεση με το εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα στα παιχνίδια εντός έδρας, εκτός έδρας η Μπορντό στα 4 παιχνίδια κέρδισε μόνο 1 νίκη επί της Τουλούζ 0:1 στα μέσα Σεπτεμβρίου. Τους αγώνες κόντρα στη Λιλ, Λυών και την Ανζέ η Μπορντό έπαιξε ισοπαλία αντίστοιχα.

Πρόβλεψη

Στον αγώνα του Σάββατου μεταξύ αυτών των ομάδων, νομίζω, κανείς δεν θα έχει διαφωνία για το φαβορί, εδώ όλα είναι ξεκάθαρα. Η Μπορντό, αν και είχε περισσότερο χρόνο για προετοιμασία, είναι απίθανο να φέρει τη νίκη από το Παρίσι. Η ΠΣΖ, χωρίς αμφιβολία, συνηθισμένα θα προχωρήσει μπροστά με μεγάλες δυνάμεις, και το τρίο του NKM θα διασκεδάσει σίγουρα το τοπικό κοινό. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: χάντικαπ για την ΠΣΖ -2 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *